km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Haladás: a hátralévő két mérkőzést a csapat le fogja játszani (frissítve)

Haladás: a hátralévő két mérkőzést a csapat le fogja játszani (frissítve)

Dr. László Győző, Szombathely MJV sportért felelős alpolgármester az alábbi közleményt tette közzé a Haladás Labdarúgó Kft. tulajdonosi egyeztetése kapcsán.

"A mai napon a Haladás Labdarúgó Kft. tulajdonosi egyeztetésére került sor, javaslatunkra (eleget téve a szurkolói körök megkeresésének) a szurkolók képviselőinek bevonásával. A licenc iránti fellebbezést a társaság benyújtja, a többségi tulajdonos Homlok Zsolt pedig további tárgyalásokat folytat reménybeli támogatók bevonására a pénzügyi helyzet stabilizálása érdekében. Ígéretet kaptunk, hogy a hátralévő két mérkőzést a csapat le fogja játszani, valamint a szurkolók képviselőit a május 28-án esedékes taggyűlésre is meg fogják hívni. Ahogy ígértük, továbbra is a szurkolók bevonásával fogunk eljárni városunk labdarúgócsapata érdekében.
Hajrá Haladás!"

dr. László Győző
Szombathely MJV sportért felelős alpolgármestere

 

Frissítés: 


Újabb fejlemények! Közleményt adott ki a klub a szerdai taggyűléssel kapcsolatosan, melyet változtatás nélkül közölünk: 


„Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.


Az indoklásban a reklámbevételek elmaradása a legfontosabb ok, ami alapján az Elsőfokú Licencadó Bizottság nem látja kellően alátámasztottnak a „vállalkozás folytatásának elvét.”


A döntés ellen 8 napon belül lehet fellebbezni, amelynek határideje 2024.05.18. (szombat)


Pénzügyi és bevételi szempontból a Klub legfontosabb értéke a versenyrendszerben való indulási joga (licence), amelyből a férfi felnőtt csapat NB II-es, a női felnőtt csapat NB I-es, valamint a jelenleg Vas megye 1. osztályt megnyerő csapatnak esélye van az NB III-as licenc megszerzésére.


A tulajdonosok az egyeztetésen felvetett javaslatokat megvitatták és kijelentették, hogy a klubot a jövőben is működtetni kívánják és ezt a licenckérelem fellebbezésében mindenképpen rögzíteni kérik.


 A  Klub jogi képviselője és az ügyvezető a fellebbezés dokumentációját az egyeztetés alapján összeállítja, majd megküldi az MLSZ  Fellebbviteli Bizottságának az előírt határidőig.


 A tagi egyeztetésen a tulajdonosok közös döntése alapján a szurkolók képviselői is részt vettek 2 fővel, akiket a május 28-án tartandó Taggyűlésre is meghívtak.” 

 

Fotó: Nagy Jácint

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.