km/óra
  2021.09.26., vasárnap  •  Jusztina napja
Hajnalban égett ki egy családi ház Simaságon

Hajnalban égett ki egy családi ház Simaságon

Eddig tisztázatlan körülmények között keletkezett tűz egy simasági családi házban vasárnap hajnalban. A tűzoltók három sugárral fékezték meg a lángokat.

 

Egy körülbelül nyolcvan négyzetméteres lakóépületben keletkezett tűz Simaságon, a Táncsics Mihály utcában 2021. július 25-én, hajnalban, írja a 112press. A helyszínre sopronkövesdi és sárvári hivatásos, valamint csepregi önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek, akik három vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek egy gázpalackot kihoztak az épületből, ezt még nem érte hőhatás. A tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen, tűzvizsgálat keretében próbálnak magyarázatot találni rá és kizárni, vagy megerősíteni az idegenkezűséget. A tűzoltók kiérkezése előtt többen is bementek az épülethez, hátha valakinek segítségre van szüksége. Olvasójuk elmondása alapján senki nem tartózkodott a házban.


-A ház egyik szobájában keletkezett tűz, innen terjedt át a konyhára és a tetőszerkezetre. Köszönet a tűzoltóknak, hogy gyorsan kiérkeztek és megfékezték a lángokat, így megvédve a szomszédos épületeket is. A lakás tulajdonosának helyzete jelenleg kilátástalan. Átmenetileg egy családtagjánál lakik. A polgármester bevonásával próbálnak lakhatást biztosítani a károsult hölgy számára - számolt be róla olvasójuk, akinek a felvételeit a 112press.hu-n lehet megnézni. 

 

Fotó: 112press
 

Savaria Fórum 30. évfolyam 34. szám - 2021.09.24.
Savaria Fórum 30. évfolyam 34. szám - 2021.09.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Orbán nem akar kötelező oltást
Lesz negyedik hullám, nem fog megállni a határoknál – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában.
A kisgyermekeket oltaná a Pfizer
Hatásos és biztonságos a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcina az 5 és 11 év közötti gyermekeknél – közölte hétfőn a Pfizer. Az amerikai gyógyszergyártó benyújtotta kérvényét a vakcina használatához erre a korosztályra.
A legdurvább hullámmal számol a román egészségügy
Csak remélik, hogy a negyedik hullám alatt nem nő napi 15 ezer főlé a fertőzésszám.
Újraindult az ellenzéki előválasztás
A szombati leállás után hétfőn reggel 7-kor újraindult az előválasztás. Bár az online előregisztráció nem működött még reggel, 10 órára helyreállt a rendszer. Az eredeti tervek szerint az előválasztás első fordulóját két nappal, vagyis szeptember 28-án 20 óráig meghosszabbítják a leállás miatt.
legfrissebbek
Megduplázzák a francia vakcinaadományokat
A francia elnök azt ígérte, hogy a program keretében 120 millió adag koronavírus elleni vakcinát adományoz, a dupláját a korábban tervezettnek – adta hírül az MTI.
Közút: jövő héten lesz a nagy környezetvédelmi autóvizsgálat
Huszonötödik alkalommal ellenőrzik közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát hétfőtől péntekig Budapesten és három vidéki nagyvárosban - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
Az AstraZeneca atyja szerint tavaszra náthává enyhül a Covid
Az Oxford/AstraZeneca-oltás vezető fejlesztői szerint a mostani koronavírus-járványt okozó Sars-CoV-2 típusú vírus hatása hamarosan a náthát is okozó szezonális koronavírusfajtákéhoz lesz hasonló, írta az MTI.
Előválasztás: 89 ezren voksoltak szombaton
Vasárnapig összesen 436 702-en szavaztak az ellenzék jelöltjeire.
Trónfosztás: Uszik legyőzte Joshuát a londoni ökölvívógálán
A nehézsúly világbajnoki címe volt a tét.