km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Gothard csillagok: a versenyeken sikerrel szerepelt tanulókat jutalmazták

Gothard csillagok: a versenyeken sikerrel szerepelt tanulókat jutalmazták

Megyei és országos tanulmányi versenyeken sikerrel szerepelt tanulókat jutalmaztak idén is a Gothard Jenő Általános Iskolában. A büszke szülők és tanárok megtöltötték a Savaria mozi nagytermét a “Gothard Csillagok” gálán, ahol az iskola minden hatodik diákját emléklappal köszöntötték.

 

A kisiskolások szereplése is színesítette a Gothard Csillagok idei gálaműsorát. Ötödik alkalommal rendezték meg a nagyszabású díjátadót, amikor nem a tanévzárón, hanem külön köszöntik a záruló tanév legsikeresebb diákjait. A mozi nagytermében fértek el az elismert tanulók és szüleik, valamint pedagógusaik, akik sok odafigyeléssel indították el diákjaikat a sikerek útján.


Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatója elmondta, hogy ezeket a nagyon tehetséges fiatalokat felkészült, lelkiismeretes, szívvel, lélekkel a pedagógiai munkának élő pedagógus kollégák fedezik fel és segítik, kísérik az úton.


A 2023/24-es tanév a matematika és a sport területén hozott kiemelt sikereket a Gothard iskola diákjai számára, de művészeti versenyeken is kiemelkedően szerepeltek. 


Nagyné Tancsics Ildikó, a Gothard Jenő Általános Iskola igazgatója kiemelte, idén a megyei dobogós és országos tanulmányi versenyen eredményeket elért tanulókat jutalmazzák, 106 tanulót, akik névre szóló érmet kapnak ajándékba.


Az esti gálaműsor alkalmával a hatalmas mozivásznon láthatták viszont sikereiket a gyerekek, akik „Büszkeségünk emléklapot” vehettek át az ünnepségen.

 

Forrás: SZTV

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.