km/óra
  2022.09.28., szerda  •  Vencel napja
Ford ütött el egy kerékpárját toló férfit a 8-as főúton, Körmenden

Ford ütött el egy kerékpárját toló férfit a 8-as főúton, Körmenden

Az idős férfi a kerékpárját tolva szeretett volna átkelni a 8-as főúton, Körmend belterületén, amikor a Szentgotthárd felé tartó osztrák rendszámú Ford elütötte.

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt június 24-én, a délelőtti órákban Körmenden, írja a 112press. Egy helyi lakos a kerékpárját tolva szeretett volna áthaladni a Gizella királyné utca és a Rákóczi Ferenc út - a 8-as főút - kereszteződésében. Egy, a Rákóczi úton a belváros felől érkező osztrák rendszámú Ford elütötte, amitől a kerékpárt toló férfi a szélvédőre csapódott, majd a földre esett.


- A balesetben a gyalogos megsérült. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság vizsgálja. A helyszíni intézkedések alatt részleges forgalomkorlátozás volt érvényben - mondta Cser Zsófia címzetes rendőr főhadnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


A baleset helyszínén torlódás alakult ki. Többen dudálással fejezték ki nemtetszésüket a lassú haladásért. 


- A helyszínre riasztott mentőegység egy idősebb férfit talált, aki az eset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Ellátást követően, stabil állapotban kórházba szállítottuk - adott tájékoztatást a 112Press-nek Prisznyák-Gyuró Sára, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press


 

Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Kultúrház palafedelét bontotta meg a szél Kenyeriben
Kosárlabda: Litvánia után Csehországot is Szombathelyen fogadjuk világbajnoki selejtezőn
Az Ivkovics-legénység november 14-én, hétfőn lép pályára az Aréna Savariában.
Kilencedik lett az NLG a világbajnokságon!
A kilencedik helyen végzett a Nagy Lajos Gimnázium fiú kosárlabda csapata az iskolások világbajnokságán, írja az iskola hivatalos Facebook-oldala.
A szakbizottság nem támogatja a Fő téri kelet-nyugat irányú kerékpározást
Tegnap délután összeült a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság, ahol egyhangúlag elfogadtuk az önkormányzat 74 pontból álló takarékossági programját és a költségvetési rendelet II. számú módosítását, írja Kelemen Krisztián (Éljen Szombathely) bizottsági elnök Facebook-oldalán.
KÖNYVnyERŐ Szabados Ágival a Berzsenyi könyvtárban
Hétfőn 5 órakor ismét Szabados Ági lesz a Berzsenyi Dániel Könyvtár vendége. A Nincs időm olvasni kihívás ötletgazdája ezúttal a KÖNYVnyERŐ kötetről beszélget Kemény Katalinnal.