km/óra
  2023.03.25., szombat  •  Irén, Irisz napja
Filipovity Márkó: a Dijon elleni győztes tripla után, a Körmend elleni rangadó előtt

Filipovity Márkó: a Dijon elleni győztes tripla után, a Körmend elleni rangadó előtt

Kedd este fantasztikus győzelmet aratott a Falco KC csapata a listavezető francia Dijon ellen az Arena Savariában. 3 másodperccel a hosszabbítás vége előtt még a franciáknál volt az előny, aztán jött Filipovity Márkó mindent eldöntő triplája. A meccs hőse most elárulta, hogyan élte meg a mérkőzést, mi játszódott le benne annál a bizonyos triplánál, de szóba került a szombati Körmend elleni rangadó is.

 

- Hihetetlen mérkőzést nyertetek meg a Bajnokok Ligájában, hogyan láttad belülről az összecsapást?

-. Tudtuk, hogy a Dijon egy kiváló csapat, és hogy mindenkinek extrát kell nyújtania, hogy sikerüljön megőrizni a veretlenségünket hazai pályán. Végig rendkívül kiélezett és forulatos mérkőzés volt, nüanszok döntöttek és ezek most szerencsére nekünk kedveztek, de maximálisan megdolgoztunk azért, hogy ez így legyen, igazi csapatként tudtunk játszani végig a mérkőzés folyamán.
 

- Mi játszódott le benned, mikor 3 másodperccel a hosszabbítás vége előtt eldobtad azt a szenzációs triplát?


-Érdekes, hogy az azt megelőző három kísérletem nem sikerült. Amikor az embernek ilyen kevés ideje van, gyors döntést kell hoznia, így nem volt időm azon gondolkodni, hogy eldobjam-e. Tudtam, hogy ezzel akár el is dőlhet a mérkőzés, és abban a pillanatban mindenki bennem bízott, a csapattársak és a szurkolók is. Nagyon örülök, hogy végül a legjobbkor sikerült újra betalálnom, amivel aztán meg is nyertük a mérkőzést. 

 

- Tekintsünk egy picit előre, hiszen szombaton már újból egy fontos mérkőzés vár rátok, méghozzá a szomszédvári rivális Körmend otthonában. 
 

- Nagyon kemény és nehéz mérkőzésre számítunk, sosem egyszerű a Körmend ellen játszani, ráadásul ők lesznek hazai pályán. Nem csak azért lesz nehéz dolgunk, mert egy rendkívül jó csapattal találkozunk majd, az atmoszféra is egészen félelmetes lesz a körmendi csarnokban. Mindent meg fogunk tenni, hogy jó mérkőzést játsszunk, odamegyünk, a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.  (Malomsoki Cintia)


A Dijon elleni győztes hármas:


 


 

 


 

Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lomtalanítási időpontok Szombathelyen
A Szomhull közzétette, hogy városunkban mikor és hol lesz lomtalanítás, írja a cég honlapja.
Megyei I. osztály: idegenben nyert a Haladás és a Király SE, hetet rúgott a Sárvár, hatot a Körmend
A Söpte a Táplán, a Jánosháza a Szentgotthárd ellen tartotta otthon mindhárom bajnoki pontot.
Balhé a meccs előtt - Fellöktek egy rendőrt, erősítés érkezett
A hazai másodosztályú labdarúgó mérkőzés előtt támadt rendőrökre egy maréknyi pécsi szurkoló Szombathelyen. Olvasónk szerint egy rendőr földre került, ezután már a rendőrök is rendezték a soraikat, írja a 112press.hu.
Jövő péntektől Húsvéti vásár a Fő téren - sok meglepetéssel
Március 31-étől április 10-éig ismét húsvéti vásár lesz Szombathely Fő terén. A részletekről pénteken délelőtt sajtótájékoztatón számolt be a városvezetés és a szervezők. Minden korosztály megtalálja majd a számára kedves szórakozási lehetőséget: a kicsiket játszópark várja, de lesz sok koncert, emellett főszerepet kap a gasztronómia is.
Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen
Előbbi a Vépet, utóbbi a Csepreget győzte le a bajnokság 19. játéknapján.
legfrissebbek
Válik Reese Witherspoon és magyar származású férje
11 év után hozták meg a közös döntést.
Leborotválta a kamion a sávjába átsodródó személyautó oldalát a 86-oson
Az idős gépkocsivezető nem sérült meg.
Vemhes kocát ütött el egy Toyota Rábahídvég közelében
A sofőr egy szemből reflektorral érkező autó miatt lassított, majd nem sokkal ezután egy vaddisznó ugrott az autója elé, amit elütött.
Pár hónapja pótolt betonoszlopot tört egy Seat Balogunyomban, a 86-os főúton
A jármű vezetője későn észlelte, hogy az előtte haladó Ford furgon forgalmi okból lassít. A sofőr jobbra húzta a kormányt, de ütközött a Ford sarkával, majd egy betonoszlopnak ütközött, ami a műszaki mentés ideje alatt eldőlt.
Porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
A két héttel ezelőtti tömegbalesetet is porvihar okozta.