km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Kulcsár Dorottya is marad az SZKKA-nál

Kulcsár Dorottya is marad az SZKKA-nál

Ma délután a klub hivatalos oldalán jelentette be a hírt, miszerint Kulcsár Dorottya is meghosszabbítja szerződését az egyesülettel.

Mint olvasható: "Az SZKKA ügyvezetője, Pődör Zoltán a jövő évi, minden bizonnyal NB I-es keret kialakítása kapcsán kiemelte, az élvonalbeli csapatot is a jelenlegi, főként szombathelyi játékosokra alapozva képzeli el, ezért nagyon fontos, hogy klub megőrizze és itt tartsa saját, helyi értékeit. Ennek tükrében is örömmel jelentjük be, hogy Kulcsár Dorottya személyében újabb saját nevelésű játékosunkkal hosszabbítottunk szerződést a következő idényre.

A 2002-es születésű Kulcsár Dorka 2015 óta az SZKKA játékosa, a ranglétrát végigjárva itt mutatkozott be az élvonalban a 2019/20-as idényben. Egy év fővárosi kitérő után 2022 nyarán tért vissza klubunkhoz, a mostani idényben csapatunk egyik húzóembereként 24 bajnokin 97 gólnál jár.

- Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a következő szezonban is a csapat tagja lehetek, szinte gondolkoznom sem kellett, hiszen nagyon jól érzem magam. A csapattársakkal jól kijövök és a szurkolókat is nagyon kedvelem! Motivált vagyok a következő szezont illetően, most azonban még a jelenlegi feladatra fókuszálok, ami pedig az, hogy feljussunk az első osztályba, amiért egész szezonban nagyon keményen dolgoztunk. Az ezt követő cél pedig, hogy az NB I-ben is magabiztosan helyt tudjunk állni – nyilatkozta Kulcsár Dorka.

- Dorkával régóta dolgozunk együtt, hiszen egy kis megszakítással közel tíz éve az SZKKA játékosa. Nagyon örülök a közös folytatásnak, hiszen nem csak sportolóként meghatározó láncszeme a csapatnak, hanem emberileg értékes tagja a klubnak – fogalmazott a hosszabbítás kapcsán Pődör Zoltán ügyvezető."

(Fotó: szombathelyikezilabda.hu)

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.