km/óra
  2022.11.28., hétfő  •  Stefánia napja
Erdei Zsolttal edzhettek az Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolói

Erdei Zsolttal edzhettek az Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolói

A "Madár" becenévre hallgató klasszis remek hangulatú tréninget tartott az érdeklődőknek.

 

2022. április 23-án Kovács Gábor kick-box edző meghívására Szombathelyre látogatott Erdei Zsolt ökölvívó bajnok, aki az Agrobio Classic Kick-box és Box Club és Kovács Gábor meghívására tartott egy kőkemény, rendkívül hasznos bokszedzést - számolt be róla az egyesület. Az Agrobio Classic Kick-box Club 2006-ban alakult, melynek tagjai korábban kick-box versenyeken mèrettetèk meg magukat, ahonnan èrmekkel, kupákkal, világbajnoki győzelmekkel térhettek haza. A pandèmia miatt a kick-box versenyek elmaradtak, ezt az időszakot kihasználva pedig Mayer Gábor klubelnök ès vezetőedző elvégezte a bokszedző képzést, ugyanis az egyesület versenyzői a jövőben boksz versenyeken is szeretnének bemutatkozni. Ennek apropóján hívták meg Erdei Zsoltot, hogy tapasztalataival segítse a sportolókat. 

 

Az edzés rendkívül jó hangulatban telt, rengeteget tanulhattak a résztvevők, emellett pedig megtapasztalhatták a meghívott klasszis közvetlenségét, barátságosságát is. A foglalkozás végén nem maradhatott el egy kis beszélgetés sem. A klub eseménysorozata ezzel még nem ért véget, április 30-án Borics Ádám MMA-harcos tart szemináriumot, június 11-én pedig Rákóczi Renáta kétszeres WAKO Kick-box profi világbajnok látogat szombathelyre.

 

Fotó: Agrobio Classic Kick-box Club

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Tanár-diák demonstráció Szombathelyen: oktatás nélkül nincsen jövő
Hetek óta tartanak a tanár- és diákdemonstrációk szerte az országban, pénteken délután Szombathelyen rendeztek tanár-diák tüntetést a diákszervezetek. A Városháza előtt előbb több százan - zömében diákok - gyűltek össze, meghallgatták a felszólalókat, tanulókat, tanárokat, a szülők képviselőjét.
Most ezt kell tennünk – Jótékonysági bográcsozás egy tűzoltó gyógyulásáért
Jótékonysági bográcsozást tartottak szombaton azért, hogy támogatást gyűjtsenek a leukémiával küzdő szombathelyi tűzoltónak, Rimányi Márknak és családjának. Kollégái, barátai fogtak össze, hogy adományokkal segítsék a család megélhetését és bajtársuk gyógyulását. A rendezvény teljes sikerrel zárult, milliós nagyságrendű támogatás gyűlt össze a csapatok, a támogatók és az ételeket megvásárlók révén.
Megyei II. osztály, északi csoport: az Alsóújlak elvette az Uraiújfalu veretlenségét, első ízben nyert a Kemenesalja
A Gérce hat, az Újperint öt gólt szerezve nyert hazai környezetben az őszi szezonzárón, a Gencsapáti pedig a Spari ellen tartotta otthon a három pontot. A Kemenesmagasi a Szeleste ellen aratott egygólos győzelmet, a Bozsok a Bobát múlta felül.
A portékák mögött az ember – a Csoki-, gasztro- és kézműves napokra látogatók nemes ügyeket is támogattak
Erdélyi Rolikát, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt és a Mák Dóri – DKM Alapítványt is támogatták azok, akik betértek a hétvégén a csoki-, gasztro- és kézműves vásárba. A Haladás Sportcsarnok VIP-termében 41 standon kínáltak kézműves termékeket  az alkotók az advent, a karácsony ihletésében.
legfrissebbek
Megállt a kereszteződésben, majd megütötte a másik autóban ülő férfit Bükön
Meteorológiai szolgálat: közelítjük a 100 Celsius-fokos különbséget
Megközelíti a 100 Celsius-fokot a hőmérséklet-különbség Argentína és Oroszország között - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.
Három baleset egy nap alatt a vasi utakon
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. november 27-én 5 óra és 2022. november 28-án 5 óra közötti időben egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik kettő, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, olvasható a police.hu-n.
Októberben 7361 gyermek született, 10 808-an haltak meg
Az előzetes adatok szerint októberben 7361 gyermek született, 10 808-an haltak meg. 2021 novembere és 2022 októbere között a születések száma 3,9, a halálozásoké 8,3, a házasságkötéseké pedig 6,4 százalékkal csökkent az egy évvel korábbi időszakhoz képest - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn az MTI-t.
NAV: több mint kétmillió forintnyi adózatlan cigarettát találtak egy buszban Csörnyeföldnél
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy buszban több mint kétmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a Zala megyei Csörnyeföldnél - közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.