km/óra
  2023.09.22., péntek  •  Móric napja
Erdei Zsolttal edzhettek az Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolói

Erdei Zsolttal edzhettek az Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolói

A "Madár" becenévre hallgató klasszis remek hangulatú tréninget tartott az érdeklődőknek.

 

2022. április 23-án Kovács Gábor kick-box edző meghívására Szombathelyre látogatott Erdei Zsolt ökölvívó bajnok, aki az Agrobio Classic Kick-box és Box Club és Kovács Gábor meghívására tartott egy kőkemény, rendkívül hasznos bokszedzést - számolt be róla az egyesület. Az Agrobio Classic Kick-box Club 2006-ban alakult, melynek tagjai korábban kick-box versenyeken mèrettetèk meg magukat, ahonnan èrmekkel, kupákkal, világbajnoki győzelmekkel térhettek haza. A pandèmia miatt a kick-box versenyek elmaradtak, ezt az időszakot kihasználva pedig Mayer Gábor klubelnök ès vezetőedző elvégezte a bokszedző képzést, ugyanis az egyesület versenyzői a jövőben boksz versenyeken is szeretnének bemutatkozni. Ennek apropóján hívták meg Erdei Zsoltot, hogy tapasztalataival segítse a sportolókat. 

 

Az edzés rendkívül jó hangulatban telt, rengeteget tanulhattak a résztvevők, emellett pedig megtapasztalhatták a meghívott klasszis közvetlenségét, barátságosságát is. A foglalkozás végén nem maradhatott el egy kis beszélgetés sem. A klub eseménysorozata ezzel még nem ért véget, április 30-án Borics Ádám MMA-harcos tart szemináriumot, június 11-én pedig Rákóczi Renáta kétszeres WAKO Kick-box profi világbajnok látogat szombathelyre.

 

Fotó: Agrobio Classic Kick-box Club

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Így juthat el hétfőtől InterCityvel Budapestre
A MÁV közzétette a Biatorbágy-Szárliget vasúti fővonal felújítása miatt hétfőtől (09.18.) október 26-ig érvényes vágányzári menetrendet. Spoiler: vonat, busz Kelenföldig. Ez a három hónaposra tervezett vágányzár első üteme.
Jégesővel vonult át a vihar délután Vas vármegyén (fotók, videó)
Söpte-Vép-Táplán-Vasszécseny kapta a legtöbb jeget, a borsó nagyságútól a 2-3 centisig volt minden.
Zsoldos Báró Zoltán: Én zenéből vagyok
Ha Szombathely és blues, akkor Zsoldos Zoltán, közismert (a fehér garbóról ráragadt) nevén: Báró. Ha Báró, akkor egy zseniális zenész szinte transzállapotban a színpadon, lázba hozva közönségét. Papíron nyugdíjas hegedű- és gitártanár, a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar, a Capella Savaria egykori tagja. Most, 75. születésnapjára Bartók termi koncerttel készül barátaival. Az egykori Kőszegi utcai srácot otthonában, a Kőszegi-hegység lábánál látogattuk meg.
Vármegyei I. osztály: gólgazdag mérkőzésen nyerte a dobogósok csatáját Vasváron a Haladás, a Szarvaskend és a Rábapaty is idegenben tudott nyerni
A Király SE és a Szentgotthárd egyaránt egygólos hazai sikernek örülhetett a pontvadászat 5. fordulójában.
Sírós-nevetős születésnap: 15 éves a Fekete István Állatvédő Egyesület
Egész napos kutyabulival ünnepelte a Fekete István Állatvédő Egyesület 15. születésnapját: a Történelmi Témaparkban tartott szombati esemény minden programja az egyesület támogatását szolgálta – hiszen az állatmenhely hétköznapjai nem mindig vidámak.
legfrissebbek
XIV. Horváth Zoltán Emléktorna: magabiztos, húszpontos győzelemmel jutott döntőbe a Falco
A házigazda szombathelyiek 101-81-re verték a horvát Zabok gárdáját, a fináléban pedig az Eisenstadtot legyőző Sencur együttesével találkoznak.
Koncert lesz a református templomban
A Reformáció ünnepe alkalmából már huszadik éve rendeznek jótékonysági koncertet október végén. Idén a Szekeres Tamás - 25 év az Omegában című, klasszikus elemekkel ötvözött, nagyrészt Omega-dalokból álló koncertnek ad otthont a Szombathelyi Református Templom – hangzott el az október 28-ai eseményt beharangozó sajtótájékoztatón csütörtökön.
Teljes útzár lesz a Rohoncin!
Szeptember 26-28. között rendezi meg a XII. Szakmai Közlekedési Verseny országos döntőjét, ennek helyszíne a forgalmas útszakasz, erről posztolt dr. Czeglédy Csaba (független) önkormányzati képviselő.
Speciális Nézőpont - Fogyatékkal élő alkotók filmjeit vetítették a könyvtárban
Hetedik alkalommal rendezte meg a Speciális Nézőpont című esélyegyenlőségi filmes találkozót a Speciális Mozgókép Egyesület és a Berzsenyi Dániel Könyvtár.
Folytatná sorozatát az SZKKA
A PC Trade Szeged NKE érkezik szombaton a Rohonci úti sportcsarnokba. A találkozó esélyese a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) alakulata, amely eddig mindhárom bajnokiját megnyerte.