km/óra
  2022.08.13., szombat  •  Ipoly napja
Erdei Zsolttal edzhettek az Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolói

Erdei Zsolttal edzhettek az Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolói

A "Madár" becenévre hallgató klasszis remek hangulatú tréninget tartott az érdeklődőknek.

 

2022. április 23-án Kovács Gábor kick-box edző meghívására Szombathelyre látogatott Erdei Zsolt ökölvívó bajnok, aki az Agrobio Classic Kick-box és Box Club és Kovács Gábor meghívására tartott egy kőkemény, rendkívül hasznos bokszedzést - számolt be róla az egyesület. Az Agrobio Classic Kick-box Club 2006-ban alakult, melynek tagjai korábban kick-box versenyeken mèrettetèk meg magukat, ahonnan èrmekkel, kupákkal, világbajnoki győzelmekkel térhettek haza. A pandèmia miatt a kick-box versenyek elmaradtak, ezt az időszakot kihasználva pedig Mayer Gábor klubelnök ès vezetőedző elvégezte a bokszedző képzést, ugyanis az egyesület versenyzői a jövőben boksz versenyeken is szeretnének bemutatkozni. Ennek apropóján hívták meg Erdei Zsoltot, hogy tapasztalataival segítse a sportolókat. 

 

Az edzés rendkívül jó hangulatban telt, rengeteget tanulhattak a résztvevők, emellett pedig megtapasztalhatták a meghívott klasszis közvetlenségét, barátságosságát is. A foglalkozás végén nem maradhatott el egy kis beszélgetés sem. A klub eseménysorozata ezzel még nem ért véget, április 30-án Borics Ádám MMA-harcos tart szemináriumot, június 11-én pedig Rákóczi Renáta kétszeres WAKO Kick-box profi világbajnok látogat szombathelyre.

 

Fotó: Agrobio Classic Kick-box Club

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Megerősítik Toronyban a lignitbányászatot tiltó helyi rendeletet
Nincs folyamatban bányászati koncessziós pályázat, ami érintené Torony község körzetét - ezt a választ adta a Technológiai és Ipari Minisztérium Balassa Péter országgyűlési képviselő kérdésére, kell-e attól tartani, hogy lignitbánya nyílik Vas megyében. A toronyiak szerint azonban ez semmire sem biztosíték. A következő testületi ülésen megerősítik a bányászatot tiltó helyi rendeletet.
Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén
Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
Kiadták a figyelmeztetést: zápor, zivatar, jégeső is lehet
Szombaton Magyarország egész területén elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Szünetel hétfőn a melegvíz-szolgáltatás a Váci Mihály utcában és környékén
Bécsben spórolnak a díszkivilágítással karácsonykor
Az energiatakarékosság érdekében Bécsben a Ring az idei karácsonyi szezonban sötétben marad. A város és a kereskedelmi kamara is egyetértett ebben. Emellett a Rathausplatzon is korlátozásokat terveznek az ünnepi vásárkor. A spórolás, önkéntes alapon a kirakatok kivilágítását is érintheti, olvasható az orf.at-n.