km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Emlékezés a kommunista diktatúrák áldozataira

Emlékezés a kommunista diktatúrák áldozataira

A városvezetés koszorút helyezett el a Király utcai emléktáblánál, írja a város honlapja.

A tudósításban szerepel: "A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapját minden év február 25-én tartják. Ez alkalomból a Király utca 14-es számú ház falán állított emléktáblánál Szombathely MJV Önkormányzatának képviselői koszorút helyeztek el, emlékezve az áldozatokra. Az eseményen részt vett dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere, dr. László Győző, és Horváth Soma alpolgármesterek, valamint Németh Ákos tanácsnok és Tóth Kálmán, az Éljen Szombathely! frakcióvezetője"

(Fotó: Bonyhádi Zoltán)

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Felborult egy személyautó Celldömölk és Mesteri között - mentőhelikopter érkezett
Celldömölk és Mesteri között történt a baleset. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.