km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Elterelik a forgalmat a Repülők útján

Elterelik a forgalmat a Repülők útján

A Szombathelyi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2022. április 25-én a 19 óra és 21 óra közötti időszakban szemlét tartanak a rendőrök a 87-es számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán, a Repülők útján, olvasható a police.hu-n.


Az eljárási cselekmény ideje alatt teljes útlezárásra kell számítani a Repülők útján, a Söptei úti körforgalom és a Viktória utcánál lévő körforgalmú kereszteződés közötti útszakaszon. A rendőrök a forgalmat a Söptei úti körforgalomnál a Söptei út irányába, a Repülők útja és a Viktória utca közötti körforgalomnál a 11-es Huszár út irányába terelik.
 
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!