km/óra
  2021.09.26., vasárnap  •  Jusztina napja
Elszaladt a sofőr - állítja a felborult Ford vezetőüléséből kimászó ittas férfi Nárainál

Elszaladt a sofőr - állítja a felborult Ford vezetőüléséből kimászó ittas férfi Nárainál

Bűnügyi helyszínelő érkezett Szombathely és Nárai közé egy közlekedési baleset helyszínére, miután egy baleset feltételezett okozója azt állította, hogy az autót egy S., vagy B. nevű ember vezette, aki elszaladt a baleset után.

 

Szombathely irányába tartott szombaton délután egy Ford típusú személyautó, írja a 112press. Egy enyhén balra ívelő kanyar után az autó vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, az autó sodródni kezdett, majd az árokban felborult és a tetejére fordulva állt meg. Néhány másodperccel később érkezett Nárai irányából egy másik autó, amelynek a vezetője a porfelhőt látva azonnal megállt és a bajba jutott segítségére sietett.


A felborult gépjárműből egy középkorú férfi mászott ki, aki meglehetősen zavartan viselkedett. Nem sokkal később már azt magyarázta, hogy a sofőr beszaladt az erdőbe és a hátsó ajtót feszegette, hátha ott bújt el a sofőr.


Mire a rendőrök és a tűzoltó a helyszínre értek, addigra az férfi már nem bírt megállni a lábán és elnyújtott beszéddel bizonygatta, hogy nagyot hibázott, amiért megengedte az ismeretlen sofőrnek, hogy vezessen.


Bár a szemtanú nem látott másik embert kiszállni a Fordból, ennek ellenére a rendőrség vizsgálja a férfi állításait, ezért bűnügyi helyszínelő érkezett, aki szagmintát is vesz a vezetőülésről. 


Az erősen ittas férfit a mentők rendőri kísérettel kórházba szállították. A Ford mellett erős alkoholszag érezhető, a vezetőülés mellett kiürült alkoholos palackok találhatók. A férfi nagyon nehezen állt meg a lábán, a mentőbe beszálláskor is megtántorodott. 

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press
 

Savaria Fórum 30. évfolyam 34. szám - 2021.09.24.
Savaria Fórum 30. évfolyam 34. szám - 2021.09.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Orbán nem akar kötelező oltást
Lesz negyedik hullám, nem fog megállni a határoknál – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában.
A kisgyermekeket oltaná a Pfizer
Hatásos és biztonságos a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcina az 5 és 11 év közötti gyermekeknél – közölte hétfőn a Pfizer. Az amerikai gyógyszergyártó benyújtotta kérvényét a vakcina használatához erre a korosztályra.
A legdurvább hullámmal számol a román egészségügy
Csak remélik, hogy a negyedik hullám alatt nem nő napi 15 ezer főlé a fertőzésszám.
Újraindult az ellenzéki előválasztás
A szombati leállás után hétfőn reggel 7-kor újraindult az előválasztás. Bár az online előregisztráció nem működött még reggel, 10 órára helyreállt a rendszer. Az eredeti tervek szerint az előválasztás első fordulóját két nappal, vagyis szeptember 28-án 20 óráig meghosszabbítják a leállás miatt.
legfrissebbek
Megduplázzák a francia vakcinaadományokat
A francia elnök azt ígérte, hogy a program keretében 120 millió adag koronavírus elleni vakcinát adományoz, a dupláját a korábban tervezettnek – adta hírül az MTI.
Közút: jövő héten lesz a nagy környezetvédelmi autóvizsgálat
Huszonötödik alkalommal ellenőrzik közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát hétfőtől péntekig Budapesten és három vidéki nagyvárosban - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
Az AstraZeneca atyja szerint tavaszra náthává enyhül a Covid
Az Oxford/AstraZeneca-oltás vezető fejlesztői szerint a mostani koronavírus-járványt okozó Sars-CoV-2 típusú vírus hatása hamarosan a náthát is okozó szezonális koronavírusfajtákéhoz lesz hasonló, írta az MTI.
Előválasztás: 89 ezren voksoltak szombaton
Vasárnapig összesen 436 702-en szavaztak az ellenzék jelöltjeire.
Trónfosztás: Uszik legyőzte Joshuát a londoni ökölvívógálán
A nehézsúly világbajnoki címe volt a tét.