km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Előzésben lévő Suzukira húzta rá a kormányt egy másik Suzuki vezetője

Előzésben lévő Suzukira húzta rá a kormányt egy másik Suzuki vezetője

Vasvár felől Zalaegerszeg irányába tartott egy Suzuki személyautó, amelynek vezetője figyelmetlenül kezdett előzésbe. A mellette haladó, már előzésben lévő jármű vezetője félrehúzta a kormányt, de elvesztette az uralmát a járműve felett.

 

Egervár irányába közlekedett egy Suzuki személygépkocsi, amelynek férfi vezetője az Előzni tilos tábla hatályának végeztével, szabályosan előzésbe kezdett. Éppen egy másik Suzuki mellett haladt el, amikor annak a sofőrje is előzni kezdett, írja a 112Press.


A már előzésben lévő gépjármű vezetője balra húzta a kormányt és az autó padkára futott. A sofőr ezután jobbra kormányozott és az autó a menetirány szerinti jobb oldalon árokfalnak ütközött és felborult. 


A sofőr használta a biztonsági övét és az ülésben lógott, amikor a segítők odaértek hozzá. A két jármű nem ütközött egymással, azonban a figyelmetlen sofőr körülbelül száz méterrel később megállt.


Beszéltek a figyelmetlen járművezetővel, aki elmondta, hogy belenézett a tükörbe, de nem látta a már előzésben lévő autót. A visszapillantó tükörből azonban látta, hogy baleset történt, ezért megállt és visszasietett a felborult autóhoz. Azt mondta, hogy fel sem merült benne, hogy tovább kellene hajtania. Azt is elismerte, hogy kihajthatott a később balesetet szenvedett autó elé.


A mentők megvizsgálták a vétlen sofőrt és őt kivizsgálásra a zalaegerszegi kórházba szállították. 

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.