km/óra
  2022.10.06., csütörtök  •  Brúnó, Renáta napja
Előzésbe kezdett és fának csapódott egy Suzuki Csehi közelében

Előzésbe kezdett és fának csapódott egy Suzuki Csehi közelében

Az Oszkó irányába tartó személyautó idős vezetője egy pótkocsis járműszerelvény előzésébe kezdett, de az autó a menetirány szerinti bal oldalon mély padkára futott. A sofőr valószínűleg nem mert a fékbe taposni.

 

Vasvári tűzoltók szabadították ki a Suzuki roncsából az a 79 éves asszonyt, aki autójával fának ütközött Csehi és Oszkó között, írja a 112Press. Az asszony Oszkó irányába tartott és egy lejtőhöz érve pótkocsis járműszerelvény előzésébe kezdett. A gépkocsi bal oldali kerekei letértek az aszfaltos részről egy olyan szakaszon, ahol 10-12 centiméter mélyen van a padka. Az asszony vélhetően megijedt és nem lépett rá a fékre. A jármű hosszan haladt a menetirány szerinti bal oldalon, félig a padkán, majd letért az útról és ütközött egy vastag törzsű fával. A sofőr használta a biztonsági övét. A mentők az elsődleges adatok alapján súlyos sérüléssel szállították kórházba.


Az idős asszony hozzátartozója elmondta, hogy a sofőr mindig bekapcsolja a biztonsági övét és nem szokott száguldozni. Ő is úgy vélte, hogy az idős nő megijedhetett és ezért nem fékezett.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Új eszközöket szerzett be a Szombathelyi Parkfenntartási Kft.
Tartályos fűnyíró traktor, rézsűkasza, traktor, tartálykocsi – ezek a gépek szerepeltek a Szompark idei eszközbeszerzési terveiben. A tartálykocsi, traktor, és a rézsűkasza már tavasz végére megérkezett, nemrég sikerült beszerezni a kaszálékot tartályba gyűjtő nagyobb méretű fűnyírókat is, ezekből összesen 3️ darab érkezett cégünkhöz, osztotta meg a hírt közösségi oldalán a Szompark.
Nem nézhette meg elhunyt édesapja holttestét a járvány alatt, bántalmazta az orvost
A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy német nővel szemben, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Megújult a vezetékrendszer és a járda egy szakasza a Váci utcában
Befejeződött a vezetékrendszer felújítás és a járda egy szakasza is megújult a Váci Mihály utcában, osztotta meg a hírt közösségi oldalán Horváth Soma alpolgármester.
Vadbaleset, ittas vezetés, elütött kerékpáros – az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 5-én 5 óra és 2022. október 6-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, olvasható a police.hu-n.
Elfogtak egy Top 50-es magyar bűnözőt, egy 52 éves körmendi férfit Németországban
Elfogtak egy körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő körmendi férfit Németországban - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.