km/óra
  2023.12.06., szerda  •  Miklós napja
Vackor karácsonya
Újévi Operettgála
Előválasztás: Czeglédy Csaba összegyűjtötte az ajánlásokat

Előválasztás: Czeglédy Csaba összegyűjtötte az ajánlásokat

Százzal rákontrázott a szükséges négyszáz ajánlásra a DK térségi előválasztási jelöltje.

 

Ahogy korábban is írtunk róla, hétfőn hivatalosan megkezdődött az ellenzéki előválasztáson indulók ajánlásgyűjtése: az 1. választókerületben (Szombathely és környéke) három jelölt áll rajthoz:

 

  • dr. Czeglédy Csaba (a DK támogatásával),
  • Koczka Tibor (Új Világ Néppárt)
  • és Ungár Péter (LMP, MSZP-PM, Momentum, Jobbik).

 

Czeglédy hétfőn este már arról posztolt a közösségi oldalán, hogy összegyűjtött 500 ajánlást (400 szükséges az induláshoz), a 62 ív kitöltött ajánlóívet pedig bemutatta hitelesítésre a helyi ellenzéki választási bizottság egy tagjának.

 

"Nem szavakban, hanem tettekben és szervezettségben mutatom meg, hogy én vagyok a legalkalmasabb ellenzéki jelölt a kormányváltást akarók számára Szombathelyen és a környező 11 településen" – zárta a bejegyzését a Derkovits-lakótelep önkormányzati képviselője.

 

 

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Bojár Gábor: Varga Mihály és Nagy Márton is tudják, hogy ez baromság
Ezt mondta az akkumulátorgyárakra építő magyar gazdaságpolitikáról Bojár Gábor, Széchényi- és Gábor Dénes-díjas Graphisoft-alapító, aki vállalkozói tapasztalatait megosztani érkezett a szombathelyi egyetemre, de a beszélgetés közben szóba került az is, hogy mit vett át tőle Steve Jobs, melyik jelenet példaértékű számára az Eldorádóból, és hogy miben különbözött az állam szerepvállalásáról alkotott elképzelésük már 1995-ben is a miniszterelnökkel.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.