km/óra
  2023.03.25., szombat  •  Irén, Irisz napja
Egy súlyos és egy könnyű sérüléssel végződő baleset történt a megyében

Egy súlyos és egy könnyű sérüléssel végződő baleset történt a megyében

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 23-án 5 óra és 2022. október 24-én 5 óra közötti időben egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik nyolc, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Egy mihályi lakos személyautóval közlekedett 2022. október 23-án, Bő belterületén. Haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Széchenyi István utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, Mesterháza felől Bük irányába szabályosan közlekedő büki lakos által vezetett gépkocsival. A balesetben a mihályi lakos által vezetett autóban utazó nő könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.


Súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. október 23-án, az esti órákban, Rábahídvégen. Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett a Kossuth Lajos utcában a Szabadság utca felől a Szombathelyi utca irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett, letért az útpadkára és kerékpárjával egy hídfőnek ütközött. A baleset során a biciklis súlyosan megsérült. A helyszíni intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a kerékpáros szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amelyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt. Az eset körülményeit a Vasvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

 

Fotó: police.hu
 

Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lomtalanítási időpontok Szombathelyen
A Szomhull közzétette, hogy városunkban mikor és hol lesz lomtalanítás, írja a cég honlapja.
Megyei I. osztály: idegenben nyert a Haladás és a Király SE, hetet rúgott a Sárvár, hatot a Körmend
A Söpte a Táplán, a Jánosháza a Szentgotthárd ellen tartotta otthon mindhárom bajnoki pontot.
Balhé a meccs előtt - Fellöktek egy rendőrt, erősítés érkezett
A hazai másodosztályú labdarúgó mérkőzés előtt támadt rendőrökre egy maréknyi pécsi szurkoló Szombathelyen. Olvasónk szerint egy rendőr földre került, ezután már a rendőrök is rendezték a soraikat, írja a 112press.hu.
Jövő péntektől Húsvéti vásár a Fő téren - sok meglepetéssel
Március 31-étől április 10-éig ismét húsvéti vásár lesz Szombathely Fő terén. A részletekről pénteken délelőtt sajtótájékoztatón számolt be a városvezetés és a szervezők. Minden korosztály megtalálja majd a számára kedves szórakozási lehetőséget: a kicsiket játszópark várja, de lesz sok koncert, emellett főszerepet kap a gasztronómia is.
Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen
Előbbi a Vépet, utóbbi a Csepreget győzte le a bajnokság 19. játéknapján.
legfrissebbek
Válik Reese Witherspoon és magyar származású férje
11 év után hozták meg a közös döntést.
Leborotválta a kamion a sávjába átsodródó személyautó oldalát a 86-oson
Az idős gépkocsivezető nem sérült meg.
Vemhes kocát ütött el egy Toyota Rábahídvég közelében
A sofőr egy szemből reflektorral érkező autó miatt lassított, majd nem sokkal ezután egy vaddisznó ugrott az autója elé, amit elütött.
Pár hónapja pótolt betonoszlopot tört egy Seat Balogunyomban, a 86-os főúton
A jármű vezetője későn észlelte, hogy az előtte haladó Ford furgon forgalmi okból lassít. A sofőr jobbra húzta a kormányt, de ütközött a Ford sarkával, majd egy betonoszlopnak ütközött, ami a műszaki mentés ideje alatt eldőlt.
Porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
A két héttel ezelőtti tömegbalesetet is porvihar okozta.