km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Edzésbe állt a Haladás VSE

Edzésbe állt a Haladás VSE

Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.

Mint olvasható: "Néhány sérülés miatt nem tudták teljes kerettel indítani a bajnoki felkészülést labdarúgóink. Tarján Patrik, Buzás László, valamint két sajátnevelésű fiatal, Likerecz Botond és Varga Csaba van a maródiak listáján, de hamarosan mindannyian bekapcsolódhatnak a munkába. A tervek szerint hetente hét gyakorlásból, valamint egy edzőmeccsből áll majd a penzum.

- Nem gondoltam semmilyen rávezetésre, hanem rögtön belecsapunk a lecsóba, mivel nagyon kevés idő áll a rendelkezésünkre. Persze ez nem azt jelenti, hogy szétfuttatjuk a srácokat. Mindent labdával gyakorolunk majd, mert az edzések különböző játékelemekről, játékszituációkról szólnak. Építeni akarjuk a csapatot és azon belül az egyéneket is – fogalmazott Szenczi Imre szakmai vezető, aki hozzátette: valamennyi hétvégére terveztek egy-egy edzőmeccset is, melyeken erős vármegye I.-es együttesekkel akarják majd összemérni felkészültségüket, erejüket. Szerdánként pedig egymás közötti játék szerepel a programban.

- Arról már beszámoltunk, hogy három szombathelyi kötődésű játékos, Tarján Patrik, Szakály Attila és Jancsó András nálunk folytatja a pályafutását, de az eddig futsalozó Fehér Dániel is velünk van már. A támadó szekcióba és a kapus posztra még jöhetnének új játékosok, de azért így is megvagyunk. Emellett pedig én nagyon bízom a saját utánpótlásunkban. Onnan olyan 16-17 éves srácok jöhetnek, akik szerintem megállhatják itt is a helyüket – zárta gondolatmenetét Szenczi Imre."

(Fot: haladasvse.hu)

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
legfrissebbek
Közadakozást vár a mérnöki kamara Hollán Ernő első szombathelyi köztéri szobrára
Kétszáz éve Szombathelyen született a nagyszerű mérnök, Hollán Ernő. A jeles évforduló alkalmából a Vas Vármegyei Mérnöki Kamara alapítójának tiszteletére a testület kezdeményezi, hogy a reformkor kiemelkedő mérnök egyéniségének legyen köztéri szobra szülővárosában.
Újabb szombathelyi akadémista szerződött Szegedre
Takács-Földes Olivér után az Illés Akadémia tavalyi megyei I-es bajnokcsapatának házi gólkirálya, Pruska Dániel is az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadéminál folytatja.
Gyalogjárda épülhet a Jászai Mari utca 1/D kaputól a Krúdy utcai járdáig
Ez a Mira Garden lakóit érintő gyalogos közlekedés problémáit oldhatja meg, derül ki Németh Ákos önkormányzati képviselő (KISZ/SZázhold városrész) posztjából.
Szuverenitásvédelem: hatalmas kínai devizahitelt vett fel a magyar állam, nem verte nagy dobra
Egymilliárd eurónyi (392 milliárd forintnyi) hitelt vett fel kínai bankoktól a kormány idén tavasszal, és ezt egy összegben le is hívta április 19-én, írja a Portfolio az Államadósság-kezelő Központ ÁKK statisztikái alapján. A kötvénytartozásokat nem számolva ez az összeg a legmagasabb a magyar állam fennálló hiteltartozásai közül.
Párizs 2024: legfeljebb kétperces tartalmakat tölthetnek fel a sportolók az oldalaikra
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elkészítette a közösségi médiában megjeleníthető posztokra vonatkozó előírásait az idei párizsi játékokon szereplő sportolók számára.