km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Drograzzia Szombathelyen: legalább négy helyszínen ütöttek rajta a dílereken

Drograzzia Szombathelyen: legalább négy helyszínen ütöttek rajta a dílereken

Szombaton kora reggel összehangolt akcióban csapott le a rendőrség drogterjesztőkre a vasi megyeszékhelyen. A jellemzően lakótelepi épületek környezetében is lövedékálló mellényes rendőrök ügyeltek arra, hogy ne szökhessenek el a drogdílerek.

 

Több helyszínen hajtott végre rajtaütést és házkutatást a rendőrség 2021. május 22-én kora reggel Szombathelyen. A 112press információi szerint a Nemzeti Nyomozóiroda egy kiterjedt kábítószer-terjesztő hálózatot számolt fel. A városban legalább négy helyszínre vonultak ki, ezek jellemzően lakótelepi lakások voltak. Olvasóik jelzései alapján rendőrök érkeztek nagy erőkkel és drogkereső kutyával a Szent Flórián körútra, a Rohonci útra, a Váci Mihály és a Bem József utcába is. Ezeken kívül valószínűleg további helyszínek is érintettek lehettek.


A helyszínen tartózkodók elmondása alapján a Szent Flórián körútról három embert vittek el bilincsben. Egy parkoló autóból pedig feltehetőleg kábítószer került elő.


A 112press olvasója jelezte a Bem József utcából, hogy a szomszéd lépcsőházból egy fiatalembert vittek el bilincsben, miközben egy másik férfit rendőrautóból szállítottak ki és vezetőszáron kísért az épülethez egy lövedékálló mellényes rendőr. Az elfogott drogterjesztőket a Készenléti Rendőrség autói szállították el.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press
 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.