km/óra
  2024.07.12., péntek  •  Izabella, Dalma napja
Demokratikus Koalíció sajtóközleménye Balázsy Péterről

Demokratikus Koalíció sajtóközleménye Balázsy Péterről

Demokratikus Koalíció sajtóközleménye arról, hogy Balázsy Péter nem mond le, csak szabadságra megy a kampány idejére.

Balázsy már megint átverte a szombathelyieket és nem tiszteli Jordán Tamást - sajtóközlemény


Balázsy Péter megyei főjegyző lett Kósa Lajos és a Fidesz-pártközpont döntése alapján a szombathelyi Fidesz-szervezet polgármesterjelöltje. Balázsyt Budapestről erőltetik ránk.

Balázsy Péter megyei főjegyzőként felügyeli az önkormányzati választás szabályosságát, ezért jelöltsége összeférhetetlen közpénzből fizetett tisztségével. Balázsy hónapokkal ezelőtt azt ígérte, ha hivatalosan is a Fidesz polgármesterjelöltje lesz, lemond főjegyzői tisztségéről.

Ma kiderült, hogy mégsem mond le, csupán “szabadságra” megy,  így azonban továbbra is beosztottjai fognak dolgozni a területi választási irodán, tehát Balázsy befolyása alatt álló emberek fogják ellenőrizni például azt, hogy a Fidesz és Balázsy törvényesen kampányolnak-e.

Balázsy álljon ki a nyilvánosság elé, és mondja el, miért verte át már megint a szombathelyieket!

És ha már a nyilvánosság elé áll, arra is válaszoljon, hogy amennyiben netán listán mégis bekerül a szombathelyi képviselő-testületbe, megszavazza-e azon fideszes javaslatot, hogy legyen visszavonva Jordán Tamás díszpolgári címe.

Ugyanis miután az Éljen Szombathely! választási szövetség megszavazta, hogy Jordán Tamás legyen városunk következő díszpolgára, a helyi Fidesz vezetői azt nyilatkozták, ha nyernek október 13-án, nyomban visszavonják Jordán Tamás díszpolgári címét.

Balázsy Péter tisztázza: tiszteli-e a munkájukban tisztességben megőszült embereket és városunk hagyományait!

Októberben vegyük vissza a Fidesztől városunkat! Szombathely ne a Fidesz egyik provinciája legyen. Szombathely legyen újra mindenkié!


Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete
 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Jövő hétvégén ismét Szombathely utcáira viszik a művészetet
Tovább dübörög az Érezd Szombathelyt! programsorozat: július 13-án jön az Utcaművészeti nap, melynek keretében zenészek, képzőművészek, táncosok, kézművesek lepik el Szombathely belvárosát. De ezen kívül is sok izgalmas program vár ránk még júliusban, ennek részleteiről tartottak sajtótájékoztatót pénteken délelőtt a szervezők.
legfrissebbek
Zártkapus Konferencia Liga mérkőzés volt a Király Sportlétesítményben
Július 11-én az UEFA Európa Konferencia Liga első selejtező körében a belorusz FC Torpedo Belaz Király Gábor komplexumában fogadta a moldáv FC Milsami Orheit. 
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.
Kánikula: szünetelnek az őrségi túrák
Az Őrségi Nemzeti Park a nagy hőségre tekintettel határozatlan időre felfüggeszti garantált túráit, tájékoztatott a szervezet Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Osztálya.
NVB: Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást
Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást, jelentette be a szavazatok újraszámlálása után Sasvári Róbert, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke a testület pénteki ülésén.
Ausztria, Olaszország és Magyaroszág nyugdíjas szervezetei találkoztak Szombathelyen
Ausztriából, Olaszországból és több magyar vármegyéből is érkeztek nyugdíjas szervezeti vezetők az első alkalommal megrendezett Nemzetközi Regionális Idősügyi Fórumra, Szombathelyre. Az eseményen elhangzott: országhatárokon belül és kívül ugyanazok a problémák, ezekre igyekeztek megoldást találni a résztvevők.