km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Demokratikus Koalíció sajtóközleménye Balázsy Péterről

Demokratikus Koalíció sajtóközleménye Balázsy Péterről

Demokratikus Koalíció sajtóközleménye arról, hogy Balázsy Péter nem mond le, csak szabadságra megy a kampány idejére.

Balázsy már megint átverte a szombathelyieket és nem tiszteli Jordán Tamást - sajtóközlemény


Balázsy Péter megyei főjegyző lett Kósa Lajos és a Fidesz-pártközpont döntése alapján a szombathelyi Fidesz-szervezet polgármesterjelöltje. Balázsyt Budapestről erőltetik ránk.

Balázsy Péter megyei főjegyzőként felügyeli az önkormányzati választás szabályosságát, ezért jelöltsége összeférhetetlen közpénzből fizetett tisztségével. Balázsy hónapokkal ezelőtt azt ígérte, ha hivatalosan is a Fidesz polgármesterjelöltje lesz, lemond főjegyzői tisztségéről.

Ma kiderült, hogy mégsem mond le, csupán “szabadságra” megy,  így azonban továbbra is beosztottjai fognak dolgozni a területi választási irodán, tehát Balázsy befolyása alatt álló emberek fogják ellenőrizni például azt, hogy a Fidesz és Balázsy törvényesen kampányolnak-e.

Balázsy álljon ki a nyilvánosság elé, és mondja el, miért verte át már megint a szombathelyieket!

És ha már a nyilvánosság elé áll, arra is válaszoljon, hogy amennyiben netán listán mégis bekerül a szombathelyi képviselő-testületbe, megszavazza-e azon fideszes javaslatot, hogy legyen visszavonva Jordán Tamás díszpolgári címe.

Ugyanis miután az Éljen Szombathely! választási szövetség megszavazta, hogy Jordán Tamás legyen városunk következő díszpolgára, a helyi Fidesz vezetői azt nyilatkozták, ha nyernek október 13-án, nyomban visszavonják Jordán Tamás díszpolgári címét.

Balázsy Péter tisztázza: tiszteli-e a munkájukban tisztességben megőszült embereket és városunk hagyományait!

Októberben vegyük vissza a Fidesztől városunkat! Szombathely ne a Fidesz egyik provinciája legyen. Szombathely legyen újra mindenkié!


Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete
 

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Megyei I. osztály: mindkét vasárnapi mérkőzésen döntetlen született
A Vép pontvesztésével biztossá vált a Celldömölk harmadik helye, a Bük nehéz helyzetből mentett pontot a Táplán otthonában.
legfrissebbek
Már 6,2 millióan használnak okostelefont Magyarországon
A válaszadók nagyjából kétharmada szintén maximum 10 alkalmazást használt nagyobb gyakorisággal.
Egy apa ölhette meg lányait Aszódon
A 46 éves férfi - nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.
 Mintegy tízezren érkeztek Ukrajnából csütörtökön 
A beléptetettek közül a rendőrség 305 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a börtönt egy tolvaj
A hamis teszt beszerzésében a férfi egy 28 éves ismerősének segítségét kérte, akinek édesanyja egy konténeres szűrőponton dolgozott. Az első mintavételkor, tavaly decemberben százezer forintot adott át a 48 éves nőnek.
Ötkilónyi heroint akart Magyarországra csempészni egy német férfi
A dupla falú kofferben a férfi tizenhárom, fóliába tekert csomagban heroint rejtett el.