km/óra
  2023.12.10., vasárnap  •  Judit napja
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Demokratikus Koalíció sajtóközleménye Balázsy Péterről

Demokratikus Koalíció sajtóközleménye Balázsy Péterről

Demokratikus Koalíció sajtóközleménye arról, hogy Balázsy Péter nem mond le, csak szabadságra megy a kampány idejére.

Balázsy már megint átverte a szombathelyieket és nem tiszteli Jordán Tamást - sajtóközlemény


Balázsy Péter megyei főjegyző lett Kósa Lajos és a Fidesz-pártközpont döntése alapján a szombathelyi Fidesz-szervezet polgármesterjelöltje. Balázsyt Budapestről erőltetik ránk.

Balázsy Péter megyei főjegyzőként felügyeli az önkormányzati választás szabályosságát, ezért jelöltsége összeférhetetlen közpénzből fizetett tisztségével. Balázsy hónapokkal ezelőtt azt ígérte, ha hivatalosan is a Fidesz polgármesterjelöltje lesz, lemond főjegyzői tisztségéről.

Ma kiderült, hogy mégsem mond le, csupán “szabadságra” megy,  így azonban továbbra is beosztottjai fognak dolgozni a területi választási irodán, tehát Balázsy befolyása alatt álló emberek fogják ellenőrizni például azt, hogy a Fidesz és Balázsy törvényesen kampányolnak-e.

Balázsy álljon ki a nyilvánosság elé, és mondja el, miért verte át már megint a szombathelyieket!

És ha már a nyilvánosság elé áll, arra is válaszoljon, hogy amennyiben netán listán mégis bekerül a szombathelyi képviselő-testületbe, megszavazza-e azon fideszes javaslatot, hogy legyen visszavonva Jordán Tamás díszpolgári címe.

Ugyanis miután az Éljen Szombathely! választási szövetség megszavazta, hogy Jordán Tamás legyen városunk következő díszpolgára, a helyi Fidesz vezetői azt nyilatkozták, ha nyernek október 13-án, nyomban visszavonják Jordán Tamás díszpolgári címét.

Balázsy Péter tisztázza: tiszteli-e a munkájukban tisztességben megőszült embereket és városunk hagyományait!

Októberben vegyük vissza a Fidesztől városunkat! Szombathely ne a Fidesz egyik provinciája legyen. Szombathely legyen újra mindenkié!


Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete
 

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.