km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Csokorba kötött szeretet: a vásárcsarnokban segítenek köszönetet mondani anyák napján

Csokorba kötött szeretet: a vásárcsarnokban segítenek köszönetet mondani anyák napján

A Szombathely Városi Vásárcsarnok egy kis meglepetéssel kedveskedik minden vásárlónak, aki a piacon szerzi be az anyák napi virágot, mindezt pedig a munkaszüneti napon is igénybe lehet venni.

 

Mint azt közleményükben írják, saját készítésű köszöntőkártyákkal kedveskednek azoknak, akik a vásárcsarnokban vásárolják meg az anyák napi virágot édesanyjuknak, nagymamájuknak, dédmamájuknak. Remélik, mindenki megtalálja a hozzá illő kártyát, virágárusaik pedig szívesen kötik a csokorba azt. 


Felhívják a figyelmet, hogy a virágárusítás az anyák napját megelőző napon, május 1-jén, szombaton (5 és 12 óra között) is zavartalanul történik a II. csarnok Szent Márton utca felőli, előtető alatti árusító asztalain.
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!