km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Citroen kanyarodott Suzuki elé az M86-os felüljáróján, Répcelaknál

Citroen kanyarodott Suzuki elé az M86-os felüljáróján, Répcelaknál

A Répcelak felől Nick irányába haladó Suzuki személyautó elé bekanyarodott a szemből érkező Citroen. Az ütközéstől mindkét jármű megpördült.

 

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt Répcelak közelében, az M86-os autóút felüljáróján. Egy Nick felől érkező Citroen vezetője balra akart kanyarodni, Szombathely irányába, de a jármű ütközött a szemből érkező Suzukival. Az ütközéstől a Citroen bepördült az autóút kihajtójába. A Suzuki is megpördült és az eredeti menetirányával szemben állt meg. A felek nem tudtak megegyezni a felelősség kérdésében, ezért rendőrt hívtak.


A Citroen vezetője a 112press kérdésére részletesen elmondta, hogyan történt a baleset és azt is, hogy miért ragaszkodott a helyszíni szemléhez. Később azonban közölte, hogy nem járul hozzá ennek a leírásához. A Suzuki vezetője pedig nem kívánt válaszolni a kérdéseikre. Az érintett útszakaszon 60 km/órás sebességkorlátozás van érvényben. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A műszaki mentésben répcelaki tűzoltók segédkeztek és a forgalmat is irányították.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

kapcsolódó cikkek
Karambol az M86-os répcelaki felüljárójánál
Karambol az M86-os répcelaki felüljárójánál
kapcsolódó cikkek
Karambol az M86-os répcelaki felüljárójánál
Karambol az M86-os répcelaki felüljárójánál
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.