km/óra
  2022.10.03., hétfő  •  Helga napja
Több halálos áldozata van a Celldömölk és Mersevát közötti buszbalesetnek (frissítve)

Több halálos áldozata van a Celldömölk és Mersevát közötti buszbalesetnek (frissítve)

Az elsődleges információk alapján személyautó és utasokat szállító autóbusz ütközött a 834-es úton Celldömölk és Mersevát között.

 

Frissítve:

 

Audi ütközött utasokat szállító autóbusszal frontálisan, írja a 112press. Az ütközés után a busz az oldalára dőlt. Az Audiban ülő két ember a helyszínen életét vesztette, a buszon ketten súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek, egy ember pedig nem sérült meg. A tűzoltók a buszból négy embert feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki. 

 

Egy fiatal férfi és fiatal nő utasa vesztette életét a balesetben. Az Audit vezető fiatalember az ütközéskor azonnal életét vesztette, fiatal utasát - egy nőt megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

 

A 112Press információja szerint a balesetnek van egy harmadik résztvevője is, egy teherjármű, ami megpróbálta megelőzni a munkásokat szállító autóbuszt.


Korábban írtuk: 

 

Az elsődleges információk alapján személyautó és utasokat szállító autóbusz ütközött a 834-es úton Celldömölk és Mersevát között. Teljes útlezárás van érvényben. A 112press információi alapján a balesetnek több halálos áldozata van.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

 

Busszal ütközött egy személyautó a 834-es főút 23-as kilométerénél, a Vas megyei Celldömölk és Mersevát közötti szakaszon, közölte a katasztrófavédelem. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, és három beszorult embert mentettek ki a járművekből. A negyedik beszorult embert feszítővágóval szabadítják ki az egyik járműből. A balesethez riasztották a sárvári, a szombathelyi és a pápai hivatásos tűzoltókat és több mentőautót is. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Fokozatosan csökken parlagfű pollenkoncentrációja
Továbbra is az alacsony-közepes tartományban van az allergén növény virágpor-koncentrációja.
Szombathelyen és Sárváron is többször tankolt, de egyszer sem fizetett
Az ősemberek genetikájának kutatása kapta az orvosi Nobelt
Pääbo munkásságával átalakította az ember eredetének kutatását, mivel az általa kifejlesztett megközelítések lehetővé tették a DNS-ben lévő bázisok sorrendjének a vizsgálatát. 
Burgonyát kapnak a rászorulók: egyre kevesebb az adomány, pedig egyre többre lenne szükség
Burgonyát oszt a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász a rászorulóknak 3,2 millió forint értékben. Elsősorban olyan nagycsaládosok részesülnek az adományból, akik az élelmiszermentő akcióban nem vesznek részt. A tízkilós zsákokat a plébániák osztják szét Vas és Zala megyei településeken.
Maradandó fogyatékosságot szenvedett el a motoros, vádat emeltek a sofőr ellen