km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Több halálos áldozata van a Celldömölk és Mersevát közötti buszbalesetnek (frissítve)

Több halálos áldozata van a Celldömölk és Mersevát közötti buszbalesetnek (frissítve)

Az elsődleges információk alapján személyautó és utasokat szállító autóbusz ütközött a 834-es úton Celldömölk és Mersevát között.

 

Frissítve:

 

Audi ütközött utasokat szállító autóbusszal frontálisan, írja a 112press. Az ütközés után a busz az oldalára dőlt. Az Audiban ülő két ember a helyszínen életét vesztette, a buszon ketten súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek, egy ember pedig nem sérült meg. A tűzoltók a buszból négy embert feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki. 

 

Egy fiatal férfi és fiatal nő utasa vesztette életét a balesetben. Az Audit vezető fiatalember az ütközéskor azonnal életét vesztette, fiatal utasát - egy nőt megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

 

A 112Press információja szerint a balesetnek van egy harmadik résztvevője is, egy teherjármű, ami megpróbálta megelőzni a munkásokat szállító autóbuszt.


Korábban írtuk: 

 

Az elsődleges információk alapján személyautó és utasokat szállító autóbusz ütközött a 834-es úton Celldömölk és Mersevát között. Teljes útlezárás van érvényben. A 112press információi alapján a balesetnek több halálos áldozata van.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

 

Busszal ütközött egy személyautó a 834-es főút 23-as kilométerénél, a Vas megyei Celldömölk és Mersevát közötti szakaszon, közölte a katasztrófavédelem. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, és három beszorult embert mentettek ki a járművekből. A negyedik beszorult embert feszítővágóval szabadítják ki az egyik járműből. A balesethez riasztották a sárvári, a szombathelyi és a pápai hivatásos tűzoltókat és több mentőautót is. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
OKF: figyeljék a meteorológiai szolgálat riasztásait!
A katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy figyelje a meteorológiai szolgálat riasztásait, viharjelzéseit. Többfelé 100 kilométer/órás szél is lehet.
Több helyen csaptak fel a lángok Rábapaty határában
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.