km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Bucsui csodagól: a tizenhatosról ollózta be kapuba a felszabadítást a csatár (videóval)

Bucsui csodagól: a tizenhatosról ollózta be kapuba a felszabadítást a csatár (videóval)

Nem akármilyen találat született a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitófordulójában: a Sorkifalud-Bucsu meccsen a tizenhatos környékéről ollózott a kapuba a vendégek csatára. Sajnos, a Eurosport nem volt jelen a találkozón, így mi mutatjuk meg a tetszetős találatot.

A vendégek találata egy bedobás után esett a hazai védők kifejelték az ötös környékére érkező labdát, azonban az a tizenhatos vonalán kívül helyezkedő Süle elé került, aki eldőlve, félfordulattal úgy lőtte meg a magas ívben lehulló labdát, hogy az védhetetlenül vágódott a kapu bal oldalába.


Süle Norbert három gólt szerzett a találkozón: mindkétszer a büntetőterületen belülről talált be – a harmadiknál messzebbről próbálkozott, teljes sikerrel. A vendégcsapat egyébként 5-3-ra nyerte a találkozót. 


 

 

 

 

 
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint