km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Bombariadó a Paragvári iskolában! (frissítve: már a Neumannt is ki kellett üríteni)

Bombariadó a Paragvári iskolában! (frissítve: már a Neumannt is ki kellett üríteni)

Bombariadó miatt hétfőn reggel kiürítették a Paragvári iskolát és az utca egy szakaszát is lezárták, idöközben a Neumann iskolánál is ugyanez történt, bombafenyegetés miatt a gyerekeknek, tanároknak el kellett hagyniuk az épületet.

A paragváris diákok és a tanárok az AGORA Savarai Március 15. téri épületében várják, hogy a rendőrség átvizsgálja az iskola épületét.

Paragvárisok az AGORA-ban | Fotó: Nagy Jácint

Nem sokkal később a Neumann iskolából is hasonló hírt kaptunk: bombariadó miatt mindenkinek el kellett hagynia az épületet, a rendőrség lezárta a Vörösmarty utca és a 11-es Huszár út Neumann-körforgalomhoz vezető szakaszát, terelésekre, dugóra kell számítani a környéken.

kapcsolódó galéria
címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Munkába állt a szombathelyi tűzoltóság új járműve
Új gépjárműfecskendővel bővült a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság járműállománya: 4000 liter vizet képes szállítani, és minden káreseménynél bevethető. A beszerzés egy 10,1 milliárd forint értékű pályázat keretében történt, összesen 37 gépjárműfecskendőt osztottak szét a tűzoltóságok között.
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Irokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.