km/óra
  2023.03.28., kedd  •  Gedeon, Johanna napja
BMW hajtott Credo busz elé Szombathelyen (videó)

BMW hajtott Credo busz elé Szombathelyen (videó)

A személyautó vezetője a kórházba igyekezett. Az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol a vasútállomás felől érkező busz elé került. Ketten megsérültek. Egy sarki szaküzlet biztonsági kamerája rögzítette az ütközést.

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. november 24-én a szombathelyi Szelestey László és Nádasdy Ferenc utcák kereszteződésében, írja a 112Press. Egy BMW személyautó vezetője az Állj, elsőbbségadás kötelező tábla ellenére fékezés nélkül behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött a pályaudvar felől érkező Credo autóbusszal.


A busz vezetője fékezés ellenére sem tudta elkerülni a balesetet. Az autóbusz egy utasát és a személyautó vezetőjét a mentők a Markusovszky kórházba szállították.


A sarkon található Mikroshop elektronikai alkatrész szaküzlet vevőteret figyelő kamerája ezúttal is rögzítette a balesetet az üzlet ablakán keresztül. 

 


Az Állj, elsőbbségadás kötelező táblára burkolatjelek is felhívják a figyelmet. A baleset okozójának hozzátartozójától megtudták, hogy az autót vezető nőnek nem volt helyismerete és a Markusovszky kórházba igyekezett. Utas szerencsére nem ült a BMW-ben.


A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. A műszaki mentésben és az aszfalt   csúszásmentesítésében szombathelyi tűzoltók vettek részt, a törmeléket a SZOVA ügyeletese takarította fel.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press - Biztonsági kamera: Mikroshop

kapcsolódó cikkek
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
kapcsolódó cikkek
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Savaria Fórum 32. évfolyam 10. szám - 2023.03.24.
Savaria Fórum 32. évfolyam 10. szám - 2023.03.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: a Rábapaty elvette a Haladás veretlenségét, a Jánosháza is idegenben tudott nyerni
A Király SE és a Répcelak hazai győzelemmel folytatta jó sorozatát, nem született gól a Szentgotthárd és a Celldömölk összecsapásán.
Lomtalanítási időpontok Szombathelyen
A Szomhull közzétette, hogy városunkban mikor és hol lesz lomtalanítás, írja a cég honlapja.
Jövő péntektől Húsvéti vásár a Fő téren - sok meglepetéssel
Március 31-étől április 10-éig ismét húsvéti vásár lesz Szombathely Fő terén. A részletekről pénteken délelőtt sajtótájékoztatón számolt be a városvezetés és a szervezők. Minden korosztály megtalálja majd a számára kedves szórakozási lehetőséget: a kicsiket játszópark várja, de lesz sok koncert, emellett főszerepet kap a gasztronómia is.
Elismerés a Hali-legendáknak
1-1-es döntetlent játszott a Hali a Péccsel vasárnap délután a Rohonci úton. A találkozót követően Michal Hipp, a hazaiak mestere értékelte a látottakat. A szünetben a Nehru Kupát elhódító Haladás-játékosokat köszöntötték.
Megyei II. osztály, déli csoport: a Csákánydoroszló nyerte a tavaszi nyitány rangadóját, hatig jutott a Gyöngyöshermán-Szentkirály
A Felsőcsatár hazai győzelemmel kezdett, az Egyházasrádóc és az Őriszentpéter viszont idegenből távozott pontokkal. A Tanakajd a Körmenddel, a Szentpéterfa a Telekessel játszott döntetlent.
legfrissebbek
Ráhúzta egy biciklisre a kormányt Szombathelyen a sofőr, felfüggesztett börtönt kapott
A Szombathelyi Járásbíróság közúti veszélyeztetés bűntette miatt 1 év, végrehajtásban 3 évre felfüggesztett szabadságvesztésre, valamint 180 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a vádlottat. Emellett a bíróság elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét, a pártfogó felügyelet céljának elősegítése érdekében pedig külön magatartási szabályként előírta, hogy a vádlott köteles alávetnie magát rendkívüli PAV vizsgálatnak, olvasható a Vas Vármegyei Főügyészség közleményében.
Megdőlt az országos és fővárosi szélrekord hétfőn
Megdőlt az országos és a fővárosi szélrekord is hétfőn - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján kedden.
Gyönyörű muzsikával köszöntötték a tavaszt
A múlt csütörtökön a Jászai Utcai Közösségi Tér fellépői köszöntötték a tavaszt, írja az intézmény Facebook-oldala.
Megyei II. osztály, déli csoport: borsot tört a Telekes a Csákánydoroszló orra alá, nyolcig jutott a Körmend és Nádasd
Az Egyházasrádóc és a Bajánsenye hazai környezetben gyűjtötte be a három pontot, a Tanakajd és a Felsőcsatár viszont idegenben tudott nyerni.
Szombaton nyit a megújult KRESZ park és a Víztorony
A park 150 millió forintból szépült meg. Új játékok, burkolat, KRESZ táblák és padok várják a látogatókat.