km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Azonnal meghalt az ittas robogós bukósisak nélküli utasa Sótony és Ikervár között

Azonnal meghalt az ittas robogós bukósisak nélküli utasa Sótony és Ikervár között

Információk szerint egy autós fedezte fel az árokba csapódott robogót, mellette két férfival, akik közül az egyik mozdulatlanul feküdt. A segélyhívásnál véletlenül egy másik utat nevezett meg a bejelentő, ami miatt rossz helyen keresték a balesetet szenvedetteket.

 

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken késő este Ikervár és Sótony között a 8441-es úton, írja a 112Press. Egy Honda robogó haladt Sótony irányába, amikor eddig tisztázatlan okból a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, kis távolságra elhajtott egy "egyenetlen úttestre" figyelmeztető jelzőtábla oszlopa mellett, majd árokba csapódott.  


A robogó utasa, egy férfi nem viselt bukósisakot és a helyszínen életét vesztette az elszenvedett sérülések következtében.


A Honda vezetője információk szerint vezetői engedéllyel nem rendelkezett és ittas volt. Rajta volt bukósisak a balesetkor és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. 


Információk szerint a balesetet egy autós jelentette be, aki felfedezte az árokba csapódott robogót és a mozdulatlan férfit. A bejelentés azonban az Ikervár és Sárvár közötti 8701-es útra érkezett, ezért a mentők és a rendőrök először ezen az útszakaszon keresték a baleset helyszínét.


Egy helyszínre érkező ismerős elmondása alapján a két férfi az ÖTE Ikervár FC - Kőszegi Lóránt FC labdarúgó mérkőzés után megünnepelte a hazai csapat hét gólos győzelmét.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.