km/óra
  2022.09.28., szerda  •  Vencel napja
Az ügyészség napján elismeréseket adtak át Vas megyében

Az ügyészség napján elismeréseket adtak át Vas megyében


150 évvel ezelőtt, 1871. június 10-én hirdették ki az Országgyűlésben a magyar királyi ügyészségről szóló törvényt. 30 éve pedig ez a nap a szervezet ünnepévé, az ügyészség napjává vált. Idén a járványhelyzet miatt online formában köszöntötte a törvényeket és az igazságot szolgáló ügyészeket, ügyészségi munkatársakat Kövér László házelnök, és értékelte az elmúlt évet Polt Péter legfőbb ügyész. Az ünnep alkalmából a Vas Megyei Főügyészség munkatársai közül öten részesültek elismerésben. Ügyészségi Emlékgyűrűt Berkovics Andrea ügyész, Magyar István Díjat pedig Németh András ügyészségi csoportvezető vehetett át. Eredményes Munkásságért Oklevelet Zsoldos Kinga ügyész, Tóth András megyei főügyészségi tisztviselő és Brasnyó Henrietta írnok kapott.

 

Fotó: Magyarország Ügyészsége Facebook-oldal

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Kultúrház palafedelét bontotta meg a szél Kenyeriben
Kosárlabda: Litvánia után Csehországot is Szombathelyen fogadjuk világbajnoki selejtezőn
Az Ivkovics-legénység november 14-én, hétfőn lép pályára az Aréna Savariában.
Kilencedik lett az NLG a világbajnokságon!
A kilencedik helyen végzett a Nagy Lajos Gimnázium fiú kosárlabda csapata az iskolások világbajnokságán, írja az iskola hivatalos Facebook-oldala.
A szakbizottság nem támogatja a Fő téri kelet-nyugat irányú kerékpározást
Tegnap délután összeült a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság, ahol egyhangúlag elfogadtuk az önkormányzat 74 pontból álló takarékossági programját és a költségvetési rendelet II. számú módosítását, írja Kelemen Krisztián (Éljen Szombathely) bizottsági elnök Facebook-oldalán.
KÖNYVnyERŐ Szabados Ágival a Berzsenyi könyvtárban
Hétfőn 5 órakor ismét Szabados Ági lesz a Berzsenyi Dániel Könyvtár vendége. A Nincs időm olvasni kihívás ötletgazdája ezúttal a KÖNYVnyERŐ kötetről beszélget Kemény Katalinnal.