km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Átadás: 21 éves Fiat Panda mellé érkezett játékunk fődíja, a sötétkék kabrió

Átadás: 21 éves Fiat Panda mellé érkezett játékunk fődíja, a sötétkék kabrió

Bernáthné Széles Márta nyerte játékunk fődíját egy Fiat 500-as kabriót, a szerencsés győztes kedden, férjével és lányával együtt vette át az autót. 

Egy 21 éves - szintén kék - Fiat Pandával érkeztek az átadóra, amely több mint 15 éve szolgálja hűségesen a családot (megbízható,  időnként kér ugyan ezt-azt, és mivel olasz, előfordul, hogy kicst megbolondul, de sohasem hagyott cserben bennünket, mondta Tamás, a családfő a régi járgányról). Az adminisztrátorként dolgozó Márta az Instagramon találkozott nyereményjátékunk hirdetésével és beküldte a négy lapszámban megjelent szlogeneket. Mint mondta, régebben szívesen vett részt hasonló játékokban, mostanság annyira nem, ám  ez a lehetőség megtetszett neki. Kabrióban még nem ült, de vonzották a nyitott kocsik, mesélte, miközben operatőr és fotós kollégáink kérése alapján beszállt az autóba. Még sohasem semmit nyertem, mondta el lapunknak, a lottón is csak kettesig jutottam, amikor felhívtak, hogy enyém a játék fődíja, betelt egy kis időbe, amíg felfogtam, lett egy vadonatúj autóm.

- Először is hazamegyünk a kocsival, majd ünnepelünk  - rakta össze az útitervet Márta, miután Horváth Zoltán ügyvezetőtől átvette a kulcsot a jármű forgalmiját és kitapasztalta, hogyan gördül le a vászontető a sötétkék Fiatról -, aztán megmutatjuk a szülőknek is. A Pandáról még nem döntöttük el, hogy mi lesz a sorsa - a férjre várt a feladat, hogy hazavigye a régi kocsit a fotózás és kamerázás végeztével. 


Fotók: Nagy Jácint

kapcsolódó cikkek
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
kapcsolódó cikkek
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
legfrissebbek
Közadakozást vár a mérnöki kamara Hollán Ernő első szombathelyi köztéri szobrára
Kétszáz éve Szombathelyen született a nagyszerű mérnök, Hollán Ernő. A jeles évforduló alkalmából a Vas Vármegyei Mérnöki Kamara alapítójának tiszteletére a testület kezdeményezi, hogy a reformkor kiemelkedő mérnök egyéniségének legyen köztéri szobra szülővárosában.
Nem lesz többé Volánbusz, beolvad a MÁV-ba
A MÁV-Volán csoport felett az államot megillető tulajdonosi jogokat és kötelezettségeket gyakorló építési és közlekedési miniszter hivatalosan is elrendelte a két állami tulajdonú személyszállító nagyvállalat, a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. egyesülését, írta a Magyarbusz.info. A fúziónak év végéig meg kell történnie.
Újabb szombathelyi akadémista szerződött Szegedre
Takács-Földes Olivér után az Illés Akadémia tavalyi megyei I-es bajnokcsapatának házi gólkirálya, Pruska Dániel is az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadéminál folytatja.
Gyalogjárda épülhet a Jászai Mari utca 1/D kaputól a Krúdy utcai járdáig
Ez a Mira Garden lakóit érintő gyalogos közlekedés problémáit oldhatja meg, derül ki Németh Ákos önkormányzati képviselő (KISZ/SZázhold városrész) posztjából.
Szuverenitásvédelem: hatalmas kínai devizahitelt vett fel a magyar állam, nem verte nagy dobra
Egymilliárd eurónyi (392 milliárd forintnyi) hitelt vett fel kínai bankoktól a kormány idén tavasszal, és ezt egy összegben le is hívta április 19-én, írja a Portfolio az Államadósság-kezelő Központ ÁKK statisztikái alapján. A kötvénytartozásokat nem számolva ez az összeg a legmagasabb a magyar állam fennálló hiteltartozásai közül.