km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

Legfrissebb anyakönyvi híreink:

SZÜLETÉS: 

Németh Marcell és Németh Alexandra leánya: Panna, Puczi Sándor és Váradi Dorina Mónika leánya: Szofia Laura, Mühl Gábor és Benkő Lilla fia: Máté Albert, Tóth Krisztián és Hári Franciska leánya: Noémi, Sztojka Attila és Sárközi Edina leánya: Kiara Nazira, Hock-Sirson Richárd Tihamér és Horváth Elizabet fia: Olivér, Tar Sándor és Sipőcz Viktória leánya: Bíborka, Gyenese Gyula Milán és Szántó Ágota fia: Máté, Szabó István és Németh Fanny fia: Eliot, Kolompár Csaba és Nagy Renáta fia: Medox, Balogh Bálint és Vadász Laura leánya: Lili, Borsos Norbert és Kercza Brigitta fia: Bálint, Balogh Ádám Ferenc és Schreiner Mariann Katalin fia: Balázs Ádám, Kántor Tihamér és Horváth Eszter fia: Nolen, dr. Makk Norbert és  Rojik Eszter Dóra fia: Dávid, Kontics Zoltán Máté és Kondics Beatrix fia: Dominik, Lantos Márk és Gróf Barbara fia: Kornél, Hencz Balázs és Márkus Júlia leánya: Boglárka, Baranyai Áron és Ladiszlai Helga fia: Miró, Cserkuti Bálint és Takács Zsófia fia: Nolen, Pfliegler Bálint és Bárdosi Adrienn leánya: Hanna, Brányi István és Horváth Dzsesszika Mária leánya: Tessza Valéria, Neubauer Roland és Szakály Dóra Magdolna fia: Boldizsár, dr. Baranyai László és Soós Patricia leánya: Zella, Dugmonits Tamás és Lakatos Szimonetta leánya: Lotti, Cseresnyés Gábor és Paksa Eszter leánya: Lilla, Zsolnai Márton és Szélessy Vivien fia: Zsombor, Póczak Balázs és Gaál Noémi leánya: Emília, Kozma Benjamin Péter és Miklós Veronika fia: Bertalan, Kovács Krisztián és Kovács Dalma leánya: Meira, Kiss Gábor és Németh Nikoletta leánya: Dorka. 

 

HALÁLESET:

dr. Vincze György, Légrády József, Krenner Katalin Sarolta, Kiss János, Imre László, Simon Károly, Klauzer Imre, Pálinkás Istvánné Gollitz Terézia, Papp Zsuzsanna, Németh Attila, Pusker Jánosné Süle Margit Mária, Molnár Tamás Ervin, Ávár Lászlóné Moór Mária, Somogyi Ferenc, Pászthory Lajos.

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.