km/óra
  2022.08.11., csütörtök  •  Zsuzsanna, Tiborc napja
Adminisztratív segítséget nyújt háziorvosainak a XII. kerület az oltásoknál

Adminisztratív segítséget nyújt háziorvosainak a XII. kerület az oltásoknál

A hegyvidéki önkormányzat egy informatikai rendszert és egy-egy, az adminisztratív feladatokban segítséget nyújtó embert bocsátott a XII. kerületi háziorvosok rendelkezésre az oltási program sikeres lebonyolítása érdekében - tájékoztatta a kerületi önkormányzat kedden az MTI-t.

 

Az önkormányzat már korábban felajánlotta segítségét a kerületben praktizáló háziorvosoknak annak érdekében, hogy minél hatékonyabban láthassák el feladataikat ebben a nehéz helyzetben. A háziorvosok csaknem fele már elfogadta a felkínált segítséget - olvasható a közleményben.


Közölték, az önkormányzat népjóléti irodája továbbra is várja azoknak a háziorvosoknak a jelentkezését, akik igénylik a felkínált támogatást. (MTI)
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Zivatarok miatt adtak ki veszélyjelzést megyénkre is
Zivatar miatt veszélyjelzést adott ki csütörtökön 12 megyére, köztük Vasra is az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Iskolaőröket toboroz a rendőrség
Előzésbe kezdett és fának csapódott egy Suzuki Csehi közelében
Az Oszkó irányába tartó személyautó idős vezetője egy pótkocsis járműszerelvény előzésébe kezdett, de az autó a menetirány szerinti bal oldalon mély padkára futott. A sofőr valószínűleg nem mert a fékbe taposni.
Szombathelyen továbbra is emelkedik a szennyvízben a koronavírus koncentrációja
Országos átlagban tovább emelkedik a szennyvízben a koronavírus koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján szerdán.
Tovább nőtt Ausztriában a magyar munkavállalók száma
Minden eddigi rekord megdőlt júniusban is, egyre több magyar dolgozik Ausztriában, és az is igaz, hogy megint a magyarok száma nőtt a legjobban. Azért igyekeznek a román, horvát, német állampolgárok is, az ukránok száma pedig még alacsony ugyan, de gyorsan megkétszereződött, olvasható az orf.at-n.