km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
A zebrára lökte az Audit a pick-up, de szerencsére nem a gyalogosra

A zebrára lökte az Audit a pick-up, de szerencsére nem a gyalogosra

Szombathelyen a Gagarin úti körforgalomnál történt a baleset szerdán, az okozó Toyota sofőrje előző este Eb-meccset nézve sörözött, és nem gondolta, hogy reggel ezt még kimutathatja a szonda.

A kék hírekre szakosodott 112Press.hu számol be róla, hogy ma reggel egy Audi tartott a Haladás Sportkomplexum irányába a Bartók Béla körúton. A Gagarin úti körforgalomból kihajtva a sofőr megállt, hogy elsőbbséget adjon egy menetirány szerinti bal oldalról, az emlékmű irányából érkező gyalogosnak. A zebrán haladó gyalogos már majdnem belépett az álló Audi elé, amikor a személyautóba fékezés nélkül belehajtott egy Toyota pick-up. Az ütközés a vétlen sofőr autóját a zebrára lökte, de az szerencsére nem lökte fel a gyalogost.

A Toyotát vezető középkorú férfivel szemben felmerült az ittasság gyanúja, őt a rendőrök előállították a kapitányságra. Elmondása szerint előző este Eb-meccs nézése közben ivott meg négy-hat sört, és nem gondolta, hogy reggel ez még kimutatható. 

Az Audi vezetőjét a mentők kivizsgálásra kórházba szállították, mivel a nyakát fájlalta.

Fotó: 112Press.hu/Tánczos Mihály

kapcsolódó cikkek
Baleset történt a 87-es főúton
Baleset történt a 87-es főúton
A szombathelyi tűzoltók végzik a műszaki mentést, írják a vasi katasztrófavédők.
címkék
kapcsolódó cikkek
Baleset történt a 87-es főúton
Baleset történt a 87-es főúton
A szombathelyi tűzoltók végzik a műszaki mentést, írják a vasi katasztrófavédők.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.