km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
A HVSE-be igazolt Tarján, Szakály és Jancsó is

A HVSE-be igazolt Tarján, Szakály és Jancsó is

Tarján Patrik után Jancsó Andrással és Szakály Attilával is sikerült megegyeznünk, így mindhárman a HVSE több szereplős együttműködés keretében újjáépülő, a vármegye I. osztályban induló futballcsapatában folytatják pályafutásukat, írja a haladasvse.hu.

Mint olvasható: "A védő Tarján Patrikot követően két remek, rutinos középpályással erősítettük meg a Haladás VSE játékoskeretét: a 28 esztendős Jancsó András és a 32 éves Szakály Attila is a Szombathelyi Haladás NB II.-es gárdája után szerepel majd nálunk. Közös bennük, hogy mindketten az Illés Akadémián nevelkedtek, ahonnét korosztályos válogatottak is lettek. Jancsó Bandi Szentlőrincről, Szaki pedig Siófokról tért vissza 2023-ban Szombathelyre, ahol egyértelműen a szurkolók kedvencei közé tartoztak és tartoznak most is.

Szenczi Imre szakmai vezető természetesen örül az új, meghatározó játékosok érkezésének. Elmondása szerint mind emberileg, mind pedig játéktudás szempontjából rengeteget nyerhetünk velük.

- Úgy gondolom, hogy olyan játékosok érkeztek hozzánk, akik nagyon sokat tudnak majd segíteni nekünk a céljaink megvalósításában. Fontosnak tartom, hogy valamennyien szombathelyi identitással rendelkeznek és komoly minőséget képviselnek. A keretünket talán még a támadó posztokon kellene picit megerősíteni, de már így is rendkívül jól állunk – fogalmazott Szenczi Imre, aki hozzátette: a HVSE labdarúgócsapata július 8-án hétfőn 18 órakor kezdi meg a felkészülést a 2024/2025-ö szezonra, amit a vármegye I. osztályban kezd majd el az együttesünk."

(Fotó: haladasvse.hu)

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
legfrissebbek
Közadakozást vár a mérnöki kamara Hollán Ernő első szombathelyi köztéri szobrára
Kétszáz éve Szombathelyen született a nagyszerű mérnök, Hollán Ernő. A jeles évforduló alkalmából a Vas Vármegyei Mérnöki Kamara alapítójának tiszteletére a testület kezdeményezi, hogy a reformkor kiemelkedő mérnök egyéniségének legyen köztéri szobra szülővárosában.
Nem lesz többé Volánbusz, beolvad a MÁV-ba
A MÁV-Volán csoport felett az államot megillető tulajdonosi jogokat és kötelezettségeket gyakorló építési és közlekedési miniszter hivatalosan is elrendelte a két állami tulajdonú személyszállító nagyvállalat, a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. egyesülését, írta a Magyarbusz.info. A fúziónak év végéig meg kell történnie.
Újabb szombathelyi akadémista szerződött Szegedre
Takács-Földes Olivér után az Illés Akadémia tavalyi megyei I-es bajnokcsapatának házi gólkirálya, Pruska Dániel is az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadéminál folytatja.
Gyalogjárda épülhet a Jászai Mari utca 1/D kaputól a Krúdy utcai járdáig
Ez a Mira Garden lakóit érintő gyalogos közlekedés problémáit oldhatja meg, derül ki Németh Ákos önkormányzati képviselő (KISZ/SZázhold városrész) posztjából.
Szuverenitásvédelem: hatalmas kínai devizahitelt vett fel a magyar állam, nem verte nagy dobra
Egymilliárd eurónyi (392 milliárd forintnyi) hitelt vett fel kínai bankoktól a kormány idén tavasszal, és ezt egy összegben le is hívta április 19-én, írja a Portfolio az Államadósság-kezelő Központ ÁKK statisztikái alapján. A kötvénytartozásokat nem számolva ez az összeg a legmagasabb a magyar állam fennálló hiteltartozásai közül.