km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
45 éve a fogyatékossággal élőknek segítenek

45 éve a fogyatékossággal élőknek segítenek

A Mozgássérültek Vas Megyei Egyesülete fennállásának 45. évfordulóját ünnepelte szombaton, számolt be róla a város honalpja.

 

Mint írják, a rangos eseménynek a városháza nagyterme adott otthont, ahol köszöntőbeszédet mondott Szombathely Megyei Jogú Városa képviseletében dr. Nemény András polgármester. Az eseményen elismeréseket adtak át az alapítótagoknak, valamint azoknak, akik az elmúlt 45 év során munkájukkal sokat segítettek az egyesületnek. Az ünnepségen közreműködött zenésztársaival Kondor Tamás is, a Mozgássérültek Vas Megyei Egyesületének tagja.

 

Fotó: Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint