km/óra
  2023.03.25., szombat  •  Irén, Irisz napja
19 baleset történt a hétvégén a megyében

19 baleset történt a hétvégén a megyében

Három ittas járművezetővel szemben intézkedtek az egyenruhások Vas megyében, közülük ketten anyagi káros balesetet is okoztak. Tizenkilenc balesetnél is helyszíneltek a hétvégén a Vas megyei rendőrök, olvasható a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság összefoglalójában.

 

Három ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a hétvégén a Vas megyei rendőrök. Egy cseh sofőr 2022. szeptember 9-én, Bükön okozott anyagi káros balesetet. Az intézkedés során a nővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Celldömölkön, 2022.09.10-én egy helyi férfi közlekedett elektromos kerékpárjával, amikor a rendőrök igazoltatták. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Egy helyi sofőr pedig 2022. szeptember 11-én, Szombathelyen okozott anyagi kárral végződött közlekedési balesetet. A helyszíni intézkedés során az egyenruhások alkoholtesztert alkalmaztak a sofőrrel szemben, amely szintén pozitív értéket mutatott. Mindhárom járművezetőt előállították további mintavételre és az illetékes rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult velük szemben.


A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. szeptember 9-én 5 óra és 2022. szeptember 12-én 5 óra közötti időben négy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik tizenöt, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
Savaria Fórum 32. évfolyam 9. szám - 2023.03.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lomtalanítási időpontok Szombathelyen
A Szomhull közzétette, hogy városunkban mikor és hol lesz lomtalanítás, írja a cég honlapja.
Megyei I. osztály: idegenben nyert a Haladás és a Király SE, hetet rúgott a Sárvár, hatot a Körmend
A Söpte a Táplán, a Jánosháza a Szentgotthárd ellen tartotta otthon mindhárom bajnoki pontot.
Balhé a meccs előtt - Fellöktek egy rendőrt, erősítés érkezett
A hazai másodosztályú labdarúgó mérkőzés előtt támadt rendőrökre egy maréknyi pécsi szurkoló Szombathelyen. Olvasónk szerint egy rendőr földre került, ezután már a rendőrök is rendezték a soraikat, írja a 112press.hu.
Jövő péntektől Húsvéti vásár a Fő téren - sok meglepetéssel
Március 31-étől április 10-éig ismét húsvéti vásár lesz Szombathely Fő terén. A részletekről pénteken délelőtt sajtótájékoztatón számolt be a városvezetés és a szervezők. Minden korosztály megtalálja majd a számára kedves szórakozási lehetőséget: a kicsiket játszópark várja, de lesz sok koncert, emellett főszerepet kap a gasztronómia is.
Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen
Előbbi a Vépet, utóbbi a Csepreget győzte le a bajnokság 19. játéknapján.
legfrissebbek
Válik Reese Witherspoon és magyar származású férje
11 év után hozták meg a közös döntést.
Leborotválta a kamion a sávjába átsodródó személyautó oldalát a 86-oson
Az idős gépkocsivezető nem sérült meg.
Vemhes kocát ütött el egy Toyota Rábahídvég közelében
A sofőr egy szemből reflektorral érkező autó miatt lassított, majd nem sokkal ezután egy vaddisznó ugrott az autója elé, amit elütött.
Pár hónapja pótolt betonoszlopot tört egy Seat Balogunyomban, a 86-os főúton
A jármű vezetője későn észlelte, hogy az előtte haladó Ford furgon forgalmi okból lassít. A sofőr jobbra húzta a kormányt, de ütközött a Ford sarkával, majd egy betonoszlopnak ütközött, ami a műszaki mentés ideje alatt eldőlt.
Porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
A két héttel ezelőtti tömegbalesetet is porvihar okozta.