km/óra
  2022.08.13., szombat  •  Ipoly napja
84 nevezés érkezett a XI. Tóth Géza Súlyemelő Versenyre

84 nevezés érkezett a XI. Tóth Géza Súlyemelő Versenyre

Március 12-én rendezik Szombathelyen az olimpiai ezüstérmes Tóth Gézáról elnevezett súlyemelő emlékversenyt, immáron IX. alkalommal, olvasható a város honlapján. Az erről szóló sajtótájékoztatón a város képviseletében részt vett dr. László Győző alpolgármester, Márkus Erzsébet olimpiai ezüstérmes sportoló, a Haladás VSE Súlyemelő szakosztályának vezetője, Hencz Kornél, a Vas Megyei Súlyemelő Szövetség elnöke és Kalmár Attila, a Pannonsport Kft. ügyvezető igazgatója. Elhangzott: az indulók, akik idén 84-en neveztek, női és férfi kategóriában, és négy korcsoportban (serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt) versenyeznek majd. Az abszolút legeredményesebb versenyző elnyeri majd a Tóth Géza-díjat, amit az egykori súlyemelő lányai ajánlottak fel.

 

Fotó: Nagy Jácint
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Joskar-Ola Napok 2022: koncertek, gyermekprogramok, bemutatók a hétvégén
Pénteken kezdődött a Joskar-Ola Napok programsorozata koncertekkel, bemutatókkal, vidámparkkal és gasztrotérrel. 
Megerősítik Toronyban a lignitbányászatot tiltó helyi rendeletet
Nincs folyamatban bányászati koncessziós pályázat, ami érintené Torony község körzetét - ezt a választ adta a Technológiai és Ipari Minisztérium Balassa Péter országgyűlési képviselő kérdésére, kell-e attól tartani, hogy lignitbánya nyílik Vas megyében. A toronyiak szerint azonban ez semmire sem biztosíték. A következő testületi ülésen megerősítik a bányászatot tiltó helyi rendeletet.
Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén
Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
Kiadták a figyelmeztetést: zápor, zivatar, jégeső is lehet
Szombaton Magyarország egész területén elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Szünetel hétfőn a melegvíz-szolgáltatás a Váci Mihály utcában és környékén