km/óra
  2019.11.18., hétfő  •  Jenő napja
Molnár Miklós: elégedettek vagyunk az eredménnyel

Molnár Miklós: elégedettek vagyunk az eredménnyel

Maximálisan elégedett a Pro Savaria választáson való szereplésével Molnár Miklós, az egyesület vezetője, aki gratulált a polgármesternek és a mandátumot szerző képviselőknek. A korábbi alpolgármester ezúttal is tagja lesz a testületnek. 

Molnár Miklós 2002-ben került be a közgyűlésbe, immár ötödik ciklusát kezdi civil képviselőként. A politikus a választás másnapján értékelte a Pro Savaria teljesítményét, és beszélt természetesen a kampányról is. 


– Azt gondolom, maximálisan elégedettek lehetünk egyesületünk eredményével. Ilyen iszonyatosan erős ellenszélben az is megsüvegelendő, hogy jelöltjeink vállalták a megmérettetést – elképesztő nyomás nehezedett rájuk, de kitartottak, pedig sokan igyekeztek ellehetetleníteni őket. Úgy vélem, a helyhatósági választás eredményén érdemes mindenkinek elgondolkodnia, például azon, hogy ki, miért, mi mellett, vagy ellen tette le a voksát. Koczka Tibor korábban már kritizálta Hende Csabát, én most még karcosabban fogalmazok: a volt miniszter megsemmisítette Szombathelyen a Fideszt – fogalmazott a politikus, aki az egyesülete nevében egyértelműen a jövővel kíván csak foglalkozni. 


– Ha valaki igényli a segítségemet, és ismerteti elképzeléseit, azok pedig egyeznek a Pro Savaria víziójával, szívesen egyeztetek a közös munkáról. Nekünk Szombathely a legfontosabb – zárta szavait Molnár Miklós. 
 

 

Savaria Fórum 28. évfolyam 25. szám - 2019.11.09.
Savaria Fórum 28. évfolyam 25. szám - 2019.11.09.