km/óra
  2020.07.04., szombat  •  Ulrik napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Legfrissebb anyakönyvi hírek:

 

SZÜLETÉS: 


Horváth László és Magdics Anita fia: Kornél, Smid János és Lantos Bernadett fia: Milán, Németh Tamás és Janusková Lucie leánya: Bella, Horváth Máté és Brenner Dóra leánya: Júlia, Pék Zoltán Sándor és Bozi Andrea fia: Dominik és leánya: Izabella (ikrek), Tengelics Gyula és Horváth Helga fia: Mihály, Balázs Sándor és Bollók Barbara fia: Bálint, Simon Zoltán Gábor és Illyés Orsolya leánya: Valentina Szidi, Varga László és Galambos Mónika Klára leánya: Szofi, Nedvesi Csaba Péter és Gazsó Barbara leánya: Emma, Mihácsi Márk és Kozma Ingrid Diána leánya: Lia, Csali Dávid és Tóth Zita fia: Dávid, Meixner Péter és Vörös Dóra leánya: Emili, Colic Ádám és Kovács Petra fia: Simon, dr. Tóth Armand Zoltán és Mihály Amália fia: Mihály, Hoffman Richárd és Erdélyi Dzsenifer leánya: Olívia, Halász Zsolt és Horváth Szilvia Zsanett leánya: Hanna, Kolocz Miklós Gergő és Kustánczi Szkarlett Barbara fia: Nataniel Kunó, Bereczki János és Tauker Márta fia: Levente, Németh Gergely és Kardos Júlia leánya: Janka, Sőre Zoltán és Gerbosics Georgina fia: Levente, Gigler Viktor és Sümegi Brigitta leánya: Liza, Szalai Bence Tibor és Arnhold Eszter fia: Dávid, Taliszter János és Horváth Renáta fia: János Erik, Horváth Tamás és Horváth Piroska fia: Levente, Svasznik Tibor és Stieber Barbara leánya: Kinga, Hirsch István Henrik és Molnár Mónika leánya: Hedvig Kincső, Éder Balázs és Harasztovics Tímea fia: Barnabás, Szalai Csaba és Horváth Eszter fia: Simon, Földes Dávid és Nagy Dóra fia: Vince Károly, Szijj Krisztián és Dávid Nikoletta leánya: Fanni Natali, Werderics Péter és Krizmanits Enikő leánya: Kira, Nagy Bence András és Zacsik Evelin fia: Noel, Jankovich Döme és Poszavecz Lilla fia: Huba, Szabó János és Dobi Ildikó Irén fia: Dávid, Rábavölgyi Béla és Tóth Marietta leánya: Anna, Abért Zoltán és Foki Renáta fia: Ádám


HÁZASSÁG: 


Süle László és Zugonics Rita Erzsébet, Galambos Mátyás és Debreczeni Luca Dóra, Palotay Richárd Lajos és Horváth Diána Eszter, Zsankó Gábor és Király Roxána, Vajda Balázs és Hajdu Réka Teréz, Lestár Dániel és Pajor Hajnalka, Szabó András és Mester Adrienn


HALÁLESET:  


Dedics István, Nagy János, Unger Lajos, Fekete Tibor Gyula, Bognár Marianna, Czirók Józsefné Jakab Erika, Dr. Bátor Győző, Temesvári Tibor Lászlóné Czifra Julianna Györgyi, Borsos Elemér, Nagy József, Kovács József, Fekete Lászlóné Pintér Mária Magdolna, Dancza János, Horváth József, Császnek Mária, Somlai Imréné Horváth Veronika, Zimmermann Klára Mária, Varga Ignác, Gödölle Gyula János, Kovács Sándorné Petőházi Zsuzsanna, Farkas Imre István, Kovácsné Horváth Anikó, Baumann Ferencné Tóth Katalin Judit, Wagner Edit Rita Molnár Edit Rita, Mesics Sándorné Sömenek Terézia, Czotter András, Biró Sándor, Heckmann Ferenc, Tóth Lászlóné Perlaki Kornélia Ilona, Halász József, Huszár Istvánné Antal Erzsébet, Köbli Sándor, Nagy Mihály, Szabó István, Németh János, Gál László

Savaria Fórum 29. évfolyam 25. szám - 2020.06.26.
Savaria Fórum 29. évfolyam 25. szám - 2020.06.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Hétfői hidegfront: zivatarok, eső itthon - jég, özönvíz Ausztriában
Hétfő kora délután megérkezett Nyugat-Magyarországra a hidegfront, Szombathely környékére zivatart és szélvihart nem, csak áztató esőt hozott - ezzel együtt az országban számos helyen pattantak ki viharok A szomszédos Ausztriában nem minden régió volt ilyen szerencsés, a déli területeken jég is esett. 
Szombathelyi egészségügyben dolgozók kaptak jutalmat
Pénzjutalomban részesítette Szombathely MJV Önkormányzata azon egészségügyi területen dolgozó, a szombathelyi önkormányzat alkalmazásában álló munkatársakat, akik nem részesülhettek a kormány által ígért, az egészségügyi dolgozóknak adott egyszeri juttatásból, olvasható a város honlapján.
Egészségügyi dolgozókat díjaztak a Semmelweis-napi ünnepségen
Az idei évben a Semmelweis-napi díjátadó ünnepséget rendhagyó módon szűkebb körben és fogadás nélkül szervezték meg a Városházán. S bár a Semmelweis-ünnep az egészségügyi dolgozók ünnepe, de ahogy ők fogalmaztak, nemcsak róluk szól. Hanem azokról is, akiknek jelentős szerepük volt abban, hogy fizikai és mentális sérülés nélkül, egészségesen vészelték át az elmúlt járványidőszakot.
Ausztria utazási figyelmeztetést adott ki a Nyugat-Balkán országaira
Ausztria utazási figyelmeztetést adott ki a Nyugat-Balkán hat országára: Szerbiára, Montenegróra, Bosznia-Hercegovinára, Észak-Macedóniára, Albániára és Koszovóra az új típusú koronavírus-járvány miatt - jelentette be Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter szerdán.
Aggasztó tendenciát mutat a járványhelyzet alakulása Ausztriában
Aggasztó tendenciát mutat a koronavírus-járvány alakulása Ausztriában, az utóbbi héten 343 ember fertőződött meg az egészségügyi minisztérium hétfői jelentése szerint.
legfrissebbek
Már lehet szavazni az Év Fája verseny döntőseire, egy szombathelyi platán is ringbe szállt
Tíz fa jutott a döntőbe abból a 38-ból, amelyet az ország minden részéről neveztek az idei Év Fája versenybe. A 2020-as év nyertese indulhat a februári európai versenyen – olvasható az Ökotárs Alapítvány honlapján. Az első 10 között egy különleges szombathelyi platán is szerepel.
Átadták Kőszeg felújított piacterét
Átadták szombaton délelőtt Kőszeg város felújított piacterét, amely a "Városmajor környezettudatos rehabilitációja" elnevezésű több mint 443 millió forint értékű projekt részeként a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) keretében uniós, hazai és önkormányzati forrás felhasználásával valósult meg.
Hatalmas esőzés bénította meg Japánt, mindent elmosott a víz
Tucatnyian eltűntek Japán déli részén szombaton a heves esőzések okozta földcsuszamlások és árvizek következtében, sokan a háztetőkön várták a mentőket.
A vasút melletti játék veszélyeire figyelmeztet a MÁV
A vasút melletti, töltéseken, álló szerelvényeken történő játék veszélyeire figyelmeztet a MÁV.
Meghalt egy beteg, kettővel nőtt az igazolt fertőzöttek száma Magyarországon
Elhunyt egy krónikus beteg, és kettővel, 4174-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.