km/óra
  2019.12.12., csütörtök  •  Gabriella napja
Igazi strandidőt tartogat a hét

Igazi strandidőt tartogat a hét

A meleg nyári időben csak kevés zápor, zivatar alakulhat ki. A hétvége a jelenlegi számítások alapján strandidőt tartogat, kevésbé szeles idővel, hőséggel, a maximumok az ország nagy részén 30 fok körül, kevéssel 30 fok fölött alakulhatnak. Irány a Tófürdő vagy a Termál!

Igazi meleg nyári időben lesz részünk a héten. Kedden északkelet kaphat még kevés esőt, záport. A szeles idő megmarad, az északnyugati szél sokfelé élénk, helyenként erős lökésekkel kísért lesz. Az Időkép szerint 30 fok közelében alakulnak a maximumok, a tartósan felhős északkeleti tájakon lesz hűvösebb, ott 24-27 fok valószínű. Szerdán legfeljebb északon, északkeleten lehet jelentéktelen zápor. A többfelé szeles időben 27-33 fokig melegszik a levegő.

 

A frontok elkerülik térségünket, a hét második felében száraz, egyre melegebb idő várható.

 

Csütörtöktől kevesebb felhő lesz felettünk, egyre nagyobb területen és hosszabb időre süt ki a nap. Az északkeleti, keleti szél még helyenként, főleg északkeleten élénk lesz, pénteken ismét sokfelé felélénkül. 29-33 fok valószínű.

A hétvége a jelenlegi számítások alapján strandidőt tartogat, kevésbé szeles idővel, hőséggel, a maximumok az ország nagy részén 30 fok körül, kevéssel 30 fok fölött alakulhatnak.

 

Savaria Fórum 28. évfolyam 29. szám - 2019.12.07.
Savaria Fórum 28. évfolyam 29. szám - 2019.12.07.