km/óra
  2020.07.13., hétfő  •  Jenő napja
Deviza: Gyengült ma a forint (05.25.)

Deviza: Gyengült ma a forint (05.25.)

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon hétfőn.

 

Az euró 351,07 forinton forgott este hét órakor, 69 fillérrel emelkedett a közös európai fizetőeszköz árfolyama a reggeli 350,38 forinthoz képest. Az eddigi kereskedésben 349,52 és 351,27 forint között mozgott az euró jegyzése.
    

A dollár jegyzése a reggeli 321,83 forintról 322,23 forintra kúszott fel estére.
    

A svájci frankért reggel 330,87 forintot, este pedig 331,68 forintot kellett adni.
    

A jent 2,9914 forinton jegyezték, míg reggel hét órakor 2,9888 forinton.
    

A főbb devizák közül az euró 1,0896 dolláron forgott este hét órakor, 0,04 százalékkal gyengült a pénteki záráshoz képest.
    

A svájci frankhoz viszonyítva 0,01 százalékkal gyengült a közös európai fizetőeszköz, 1,0581 frankon jegyezték.
    

Egy dollárért 0,9714 frankot adtak, 0,05 százalékkal erősödött az amerikai deviza. A jenhez képest 0,09 százalékkal drágult a dollár, 107,70 jenen jegyezték hétfő este. (MTI)

címkék
Savaria Fórum 29. évfolyam 27. szám - 2020.07.10.
Savaria Fórum 29. évfolyam 27. szám - 2020.07.10.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Ausztria szigorítja az ellenőrzést a magyar határon
Ausztria megkettőzi az ellenőrzést a keleti határokon, a Szlovéniából és Magyarországról érkezők között kiemelt figyelmet fordítanak majd a Balkánról érkezőkre és a buszokra - jelentette be szerdán Sebastian Kurz osztrák kancellár.
Ausztria: egy 50 éves magyar nő is meghalt a Medve-szurdokban történt sziklaomlásban
Két ember halálát, köztük egy 50 éves magyar asszonyét okozta egy sziklaomlás a steiermarki Medve-szurdokban (Bärenschützklamm). Kilenc további ember sérült meg - egyikük súlyosan, írják osztrák hírportálok. 
Szlovén járványügyi szakember a szigorítások újbóli bevezetését sürgeti a határokon
A szigorú intézkedések újbóli bevezetését sürgette a határokon az új koronavírussal fertőzöttek számának növekedése miatt Bojana Beovic, a szlovén kormány koronavírus-járvánnyal foglakozó szakbizottságának vezetője - írta a helyi sajtó szerdán.
Az EU 14 ország számára nyitja meg külső határait
Tizennégy ország állampolgárai számára szünteti meg a koronavírus-járvány miatt bevezetett beutazási korlátozásokat - meghatározott feltételek függvényében - július 1-től az Európai Unió.
Visszaállítják az ellenőrzést a szlovák–magyar határon
A szlovák rendőrség egy napra, péntek délután három órától szombat délután három óráig visszaállítja az ellenőrzést a szárazföldi határokon, hogy kiszűrje a koronavírussal fertőzötteket, és ellenőrizze azokat a beutazókat, akik a járvány terjedése szempontjából kockázatos európai uniós országokból érkeznek - jelentette pénteken a szlovák rádió.
legfrissebbek
MSZP: a kormány tegye ingyenessé a vízparti strandokat!
Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy az idei nyári szezonra tegye ingyenessé az ország vízpartjainak fizetős strandjait - mondta az ellenzéki párt budapesti elnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.
Lewis Hamilton győzelmét hozta az első Stájer Nagydíj
A brit hatszoros világbajnok magabiztos győzelmet aratott Spielbergben, a két Ferrari már az első körben elszállt. A száguldó cirkusz jövő héten a Hungaroringre látogat.
Hatalmas tömegbukás a Balaton-felvidéki kerékpárversenyen, többen is súlyosan megsérültek
Az egyik résztvevő, Szilasi László azt mondta, szerinte az utóbbi húsz év legnagyobb biciklis versenybalesete, ami Magyarországon történt.
Ferenc pápa fájdalmát fejezte ki a Hagia Szofia bazilika mecsetté nyilvánítása miatt
Mélységes fájdalmát fejezte ki Ferenc pápa az isztambuli Hagia Sophia bazilika mecsetté nyilvánítása miatt vasárnap délben a Szent Péter téren mondott beszédében.
Alfa hajtott Opel elé, a saját fogát rúgta ki a vétlen autó utasa
Arcsérülést szenvedett egy fiatalember a szombathelyi Bartók Béla körút és Akacs Mihály utca kereszteződésében, ahol egy Alfa Romeo sofőrje nem vette észre a védett úton érkező Opelt.