km/óra
  2020.07.02., csütörtök  •  Ottó napja
Az ötszörös BL-győztes Győrt is megjárt kapus az SZKKA első új igazolása

Az ötszörös BL-győztes Győrt is megjárt kapus az SZKKA első új igazolása

Balog Judit Békéscsabáról érkezett Szombathelyre és nagy reményekkel várja a felkészülést, valamint a következő szezont.

 

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata hétfőn bejelentette, hogy egy éves szerződést között Balog Judit kapussal, így ő a klub első nyári igazolása. A 24 éves, 177 centis kapus a Békéscsaba együttesétől érkezik Szombathelyre, ahol az előző idényben 18 bajnoki mérkőzésen, valamint 1 kupamérkőzésen kapott szerepet. Az ukrán válogatott kapus korábban játszott Kisvárdán, Vácon, valamint Veszprémben is, 2013-ban pedig leigazolta az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC. Az Ungvár csapatával kétszer nyert bajnoki címet. Érdekesség, hogy Balog Judit 2012-ben próbajátékon járt a Ferencvárosnál, ám fiatal kora miatt nem szerződött Magyarországra, hanem maradt az Ungvár csapatánál.


A kapus a klub hivatalos honlapjának elmondta, nagyon örül, hogy Szombathelyen folytatja pályafutását, hiszen nagyon sok jót hallott korábban a klubról. Balog Judit már nagyon várja, hogy megkezdődjön a felkészülés, rendkívül motivált és bizakodó a következő idényt illetően, annak pedig külön örül, hogy egy olyan kapussal dolgozhat együtt, akitől nagyon sokat tud majd tanulni a közös munka során. 

 

Fotó: szombathelyikezilabda.hu

Savaria Fórum 29. évfolyam 25. szám - 2020.06.26.
Savaria Fórum 29. évfolyam 25. szám - 2020.06.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Hétfői hidegfront: zivatarok, eső itthon - jég, özönvíz Ausztriában
Hétfő kora délután megérkezett Nyugat-Magyarországra a hidegfront, Szombathely környékére zivatart és szélvihart nem, csak áztató esőt hozott - ezzel együtt az országban számos helyen pattantak ki viharok A szomszédos Ausztriában nem minden régió volt ilyen szerencsés, a déli területeken jég is esett. 
Új lendületet kap a Közösségi Bérlakás Rendszer
A koronavírus-járvány miatt még többen szorulnak segítségre, például a lakhatás szempontjából, a magas albérletárak miatt. A szombathelyi önkormányzat az ő érdekükben is indította el a Közösségi Bérlakás Rendszert, ami piaci szereplők bevonásával mérsékelné a lakáshatási nehézségeket.
Szombathelyi egészségügyben dolgozók kaptak jutalmat
Pénzjutalomban részesítette Szombathely MJV Önkormányzata azon egészségügyi területen dolgozó, a szombathelyi önkormányzat alkalmazásában álló munkatársakat, akik nem részesülhettek a kormány által ígért, az egészségügyi dolgozóknak adott egyszeri juttatásból, olvasható a város honlapján.
Ismét nőtt az új fertőzések száma Ausztriában
Ismét nőtt a koronavírus-fertőzés terjedésének mértéke Ausztriában az Egészségügyi Minisztérium jelentése szerint.
Aggasztó tendenciát mutat a járványhelyzet alakulása Ausztriában
Aggasztó tendenciát mutat a koronavírus-járvány alakulása Ausztriában, az utóbbi héten 343 ember fertőződött meg az egészségügyi minisztérium hétfői jelentése szerint.
legfrissebbek
Szerbiában ősztől ismét visszatérhet a virtuális oktatás
Ha a koronavírus aktív marad Szerbiában, ősztől ismét virtuális oktatást vezetnének be, de csak minden második héten, vagyis a diákok felváltva egyik héten iskolába járnának, a másik héten pedig otthon, online órákon vennének részt - közölte a Mladen Sarcevic szerb oktatási miniszter.
Nappali fény világította be a sötét égboltot
Tegnap este cikázó villámokkal, viharos széllökésekkel ért el minket a zivataros zóna. A sűrű villámlás nappalt varázsolt az éjszakában, s jelentős mennyiségű csapadék esett rövid idő alatt. Az égi áldásnak még nincs vége, ma délutánra is riasztást adtak ki zivatarok miatt.
Orbán: Magyarország nem enged be nem uniós polgárokat
Nem enged be unión kívüli országokból érkező polgárokat Magyarország Szerbia kivételével, mert az ellentétes a magyar emberek egészséghez fűződő érdekével - közölte Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió azon javaslatának megvitatása után, amelyben azt kérik, hogy a tagállamok nyissák meg határaikat 14 nem európai ország előtt.
Elhunyt egy idős beteg, kilenccel nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Elhunyt egy idős, krónikus beteg, és kilenccel, 4166-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.
Életbe lépett az új társadalombiztosítási törvény
Július 1-jén lépett hatályba az új társadalombiztosítási törvény, amelynek változásai a munkavállalókat és a vállalkozókat is érintik.